ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

24 Μαρτίου 2022 08:58

Όμιλος Quest: Σημαντικές επενδύσεις από το 2022 με 5ετές πλάνο ανάπτυξης

του Γιώργου Καλούμενου

Μία χρονιά επενδύσεων και restart σημαντικών δραστηριοτήτων θα είναι το 2022 για τον όμιλο Quest του Θεόδωρου Φέσσα.

Εξάλλου πρόσφατα σε γενική συνέλευση του ομίλου αναφέρθηκε ότι έχει εκπονηθεί πενταετές business plan για την περίοδο 2022-26, που θα αφορά σε επενδύσεις και εξαγορές σε όλους τους κλάδους στους οποίους δραστηριοποιείται ο όμιλος, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μπει και σε νέους επιχειρηματικούς τομείς που μέχρι στιγμής δεν διαθέτει παρουσία. 

Μην ξεχνάμε ότι ο όμιλος βρίσκεται σε αναμονή για την απόφαση του δικαστηρίου για το business plan που έχει κατατεθεί και αφορά στο σχέδιο εξυγίανσης της ΓΕ Δημητρίου.

Σε περίπτωση που ανάψει το «πράσινο φως» θα πρόκειται για μία συνολική προβλεπόμενη επένδυση που θα κυμανθεί μεταξύ 25 – 30 εκατ. ευρώ για την ιστορική εταιρεία, η οποία διατηρεί στην κατοχή της ισχυρά brands ηλεκτρικών οικιακών συσκευών και κλιματιστικών, όπως Τoyotomi, Izola, Kerosun, Singer.

Υπενθυμίζεται ότι από την υποβολή της σχετικής αίτησης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, τέλη του περασμένου Μαΐου, έχουν περάσει περίπου 9 – 10 μήνες.

Επίσης ο όμιλος Quest βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της επένδυσής του στο νέο υπερσύγχρονο logistics hub της ACS στο Αιγάλεω, προϋπολογισμού 40 εκατ. ευρώ, μετά από τις καθυστερήσεις που προκάλεσε η πανδημία.

Τεύχος 35

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design