ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

28 Μαρτίου 2022 06:48

Ψηφιακός μετασχηματισμός και για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η Bewise S.A. αναβαθμίζει το σύνολο των εγκαταστάσεων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (Γήπεδο, Κεντρικά Γραφεία, κέντρο προπονήσεων) εγκαθιστώντας υπηρεσίες ασφαλείας νέας γενιάς. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει προμήθεια και ανανέωση εξοπλισμού UTM, Switching, WiFi Network, καθώς και ενεργοποίηση υπηρεσιών νέας γενιάς (Web Filtering, IPS, APP control, SSL Inspection, κ.ά.). Επιπλέον, οι υπηρεσίες Wi-Fi του γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης εκσυγχρονίστηκαν, ώστε να εξυπηρετούνται με τη μέγιστη ασφάλεια και ταχύτητα οι δημοσιογράφοι, οι διοργανωτές και τα μέλη των ομάδων.

Ο ΙΤ Manager της ΠΑΕ Παναθηναϊκός , κος Μίλτος Λυκιαρδόπουλος, δήλωσε: «Ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι η ενσωμάτωση της ψηφιακής τεχνολογίας σε όλους τους τομείς μιας επιχείρησης, αλλάζοντας ουσιαστικά τον τρόπο λειτουργίας της προκειμένου να προσφέρει αξία στους πελάτες. Έτσι και εμείς, θέλοντας να δώσουμε υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στους φιλάθλους μας αλλά και στους συνεργάτες μας, προχωρήσαμε στην αναβάθμιση του εξοπλισμού στις υποδομές μας. Η Bewise αντιλήφθηκε πλήρως τις ανάγκες μας και ανταποκρίθηκε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα».

Τεύχος 38

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design