ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

11 Οκτωβρίου 2022 06:44

Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Το 85% των επιχειρήσεων επέλεξαν εφαρμογές της EPSILON HR

H Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας, η πλέον σοβαρή μεταρρύθμιση στον εργασιακό τομέα με τεράστιο αντίκτυπο στην καθημερινότητα χιλιάδων εργαζομένων και επιχειρήσεων, ξεκίνησε σταδιακά να εφαρμόζεται από την 1/7/22 σε «ειδική ομάδα» μεγάλων εταιριών και με πλήρη εφαρμογή για τις επιχειρήσεις της Α’ ΦΑΣΗΣ από την 1/11/2022.

H EPSILON HR υποστηρίζει με τις εφαρμογές της τη συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών επιχειρήσεων, με τον υπολογισμό της μισθοδοσίας για πάνω από 1.800.000 εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 85% του συνόλου των επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην Α’ ΦΑΣΗ εφαρμογής του μέτρου (51 εταιρείες) έχουν επιλέξει και αξιοποιούν ήδη τις εφαρμογές της EPSILON HR για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας και την τεχνολογική διασύνδεση με τα πληροφοριακά τους συστήματα υπολογισμού της μισθοδοσίας και με το Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ.

Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι στις εταιρείες αυτές συμπεριλαμβάνονται σχεδόν όλα τα Super Market της χώρας (ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΣΟΥΤΗΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ, MARKET IN, ΓΑΛΑΞΙΑΣ, κ.ά.), και η πλειοψηφία των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, μεταξύ των οποίων, δύο εκ των τεσσάρων Τραπεζικών Ιδρυμάτων (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ALPHA BANK).

Το σύνολο των ολοκληρωμένων λύσεων που προσφέρει η EPSILON HR παρέχει αυτόματη διασύνδεση με το Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ, ώστε να αποστέλλονται σε πραγματικό χρόνο οι κινήσεις των εργαζομένων, ενώ παράλληλα παρέχει μια αποκλειστική «All in One Solution» που εξασφαλίζει τη διασύνδεση της Ψηφιακής Κάρτας με τα πληροφοριακά συστήματα:

• Ωρομέτρησης.

• Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.

• Μισθοδοσίας της κάθε επιχείρησης.

Τεύχος 148

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design