ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

21 Σεπτεμβρίου 2022 06:46

Ψηφιακά εργαλεία για την ανάπτυξη των ΜμΕ από την NSS

Το πρόγραμμα ψηφιακής αναβάθμισης στα πλαίσια του Ελλάδα 2.0 ενισχύει την ψηφιακή αναβάθμιση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ώστε να υποστηρίξουν αποτελεσματικά τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό. Είναι μία μοναδική ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσει καμία ΜμΕ!

Για τον σκοπό αυτό, το Πρόγραμμα παρέχει vouchers που θα διατεθούν για την απόκτηση, μέσω αγοράς ή μίσθωσης, νέων ψηφιακών εργαλείων.

Οι προϋποθέσεις για τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις είναι να δραστηριοποιούνται στην Ελληνική επικράτεια με ελληνικό ΑΦΜ, να είναι ενεργές κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα, να έχουν ιδρυθεί/συσταθεί πριν την 01.01.2022, και να δραστηριοποιούνται σε επιλέξιμη δραστηριότητα.

Η NSS για την ενίσχυση των ΜμΕ, παρέχει τα παρακάτω ψηφιακά εργαλεία που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Datto PSA για εφαρμογές διαχείρισης & υποστήριξης πελατών (CRM related: Sales, Salesforce Automation, Marketing, Service).

Sophos Central Intercept-X, Sophos Central Mobile Standard and Advanced, Sophos Email Protection, Sophos Phish Threat, Sophos Central Encryption, Sophos Firewall Xstream Protection, Sophos Central Zero Trust Network Access, Sealpath SaaS και HelpSystems Digital Defense, Frontline Advanced και Self Directed Scanning – για παροχή ασφαλείας στους τελικούς χρήστες και τις συσκευές τους: Endpoint Protection/EDR, Data Loss Prevention.

Sophos Central Intercept-X –XDR and MTR, Server και Advanced για συνολική παρακολούθηση της ασφάλειας από τρίτο οργανισμό/υπηρεσία: SOC Services.

BeyondTrust – Privilege Remote Access, Remote Support και Password Safe – για ασφάλεια πρόσβασης σε εφαρμογές και δεδομένα: Identity &Access Management.

Datto BCDR 1-Year Time-Based Retention, Datto BCDR Infinite Cloud Retention και Datto SAAS protection for M365 για διασφάλιση επιχειρησιακής συνέχειας: Cloud Disaster Recovery & Backup solutions/subscriptions.

Η Δράση ξεκίνησε στις 22 Ιουνίου και υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU και προϋπολογισμό 442.44.000 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την NSS στο GR2support@nss.gr ή τηλεφωνικά στο 211 8000 330, 10:00-17:00 Δευτέρα έως Παρασκευή.

Τεύχος 134

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design