ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

12 Ιανουαρίου 2023 06:57

Χειριστήριο RP1950X Cloud της RiotPWR

Κατάλληλο για να παίξετε κάθε παιχνίδι κονσόλας στο iPhone σας, το νέο χειριστήριο παιχνιδιών cloud Edition iOS παρέχει σταθερή άνετη λαβή, ενώ τα δύο joysticks με δυνατότητα κλικ, ένα D-pad και μια σειρά από κουμπιά παρέχουν βελτιωμένο έλεγχο. Ακόμα είναι ο μοναδικός ελεγκτής MFi που διαθέτει ένα αποκλειστικό κουμπί Xbox.

Ο ελεγκτής iOS plug-and-play χρησιμοποιεί μια ενσύρματη σύνδεση Lightning χωρίς καθυστέρηση, ενώ η φόρτιση διέλευσης διατηρεί τη συσκευή ενεργοποιημένη και μέσω μιας υποδοχής ακουστικών, μπορείτε να συνδέσετε τα ακουστικά gaming για απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού.

Δεν απαιτείται κάποια εγκατάσταση, απλά η σύνδεση του χειριστηρίου με τη συσκευή σας. Μέσω της εφαρμογής Ludu Mapp διατίθενται πάνω από 1000+ συμβατά παιχνίδια. Η συσκευασία περιλαμβάνει κι ένα XBOX Game Pass για ένα μήνα.

Τεύχος 204

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design