ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

22 Ιουλίου 2022 06:44

Χάρτα Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις υπέγραψε η Upstream

Η ελληνική πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας marketing Upstream προχώρησε στην υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας για τις ελληνικές επιχειρήσεις, παρουσία της HR Director της Upstream, κας Ντένης Πλέσσα, και του προέδρου του ΚΕΑΝ και ιδρυτή του Diversity Charter Greece, κου Σταύρου Μηλιώνη.

Η Χάρτα Διαφορετικότητας αποτελεί μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση της διαφορετικότητας στις ελληνικές επιχειρήσεις, η οποία υλοποιείται στην Ελλάδα από το ΚΕΑΝ και το Diversity Charter Greece. Στόχος της είναι να λειτουργήσει ως μέσο δέσμευσης για την εφαρμογή της ισότητας, των ίσων ευκαιριών και της διαφορετικότητας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

Σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας, ο CFO της Upstream, Γιώργος Σερφιώτης τόνισε: «Η Upstream από την ίδρυσή της έως σήμερα έχει βαθιά στο DNA της την πολυπολιτισμικότητα. Η διαφορετικότητα των ανθρώπων μας που ζουν σε όλες τις γωνιές του πλανήτη μας εμπνέει και μας εξελίσσει καθημερινά. Για εμάς η συμπερίληψη στον χώρο της εργασίας με ίσες ευκαιρίες για όλους ήταν και είναι εκ των ων ουκ άνευ και είμαστε υπερήφανοι που είμαστε πλέον μέλη της Χάρτας, αλλά και που βλέπουμε το ελληνικό οικοσύστημα εταιρειών να αγκαλιάζει πρωτοβουλίες που μόνο καλύτερους μπορούν να μας κάνουν».

Από την πλευρά της, η HR Director της Upstream Ντένη Πλέσσα, δήλωσε σχετικά: «Η Upstream είναι οι άνθρωποί της. Και πρώτη μας προτεραιότητα είναι όλοι οι άνθρωποί μας να νιώθουν ασφάλεια, σεβασμό και πάνω απ’ όλα το αίσθημα του ανήκειν, της ομάδας. Η διαφορετικότητα των ανθρώπων μας είναι και αυτή που χτίζει την κουλτούρα μας, μια κουλτούρα πολυπολιτισμική, πολύχρωμη και πολυφωνική».

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design