ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

6 Οκτωβρίου 2022 06:55

Φιλικές προς το περιβάλλον μετακινήσεις από την UbranGlide

Η γαλλική UrbanGlide επεκτείνει την παλέτα των e-scooters που διαθέτει, με το νέο μοντέλο UrbanGlide Escooter All Road 2.

Φέρει εύκολα αναδιπλούμενο σύστημα, που επιτρέπει την άνετη μεταφορά και αποθήκευσή του, οπουδήποτε επιθυμεί ο κάτοχός του. Η μεγάλη αντιολισθητική του πλατφόρμα παρέχει άνετη οδήγηση.

Το ηλεκτρικό πατίνι All Road 2 της UrbanGlide παρέχει μοναδική ασφάλεια. Φέρει δύο φουσκωτούς τροχούς 10’’ που παρέχουν σταθερότητα και άνεση, ενώ παράλληλα δίνουν τη δυνατότητα εύκολης υπερπήδησης εμποδίων. Τα δύο δισκόφρενα βοηθούν στην αποφυγή οποιασδήποτε μορφής κινδύνων στον δρόμο, ακόμα και όταν το όχημα έχει αρκετά υψηλή ταχύτητα. Οι τέσσερις αναρτήσεις του (2 μπροστά και 2 πίσω) απορροφούν όλους τους κραδασμούς, για να δίνουν την ψευδαίσθηση στον οδηγό ότι μετακινείται κατά μήκος ενός επίπεδου εδάφους, ακόμα και όταν στην πραγματικότητα διασχίζει τον πιο ανώμαλο δρόμο.

Ο πανίσχυρος κινητήρας 500W του All Road 2 με 3 λειτουργίες ταχύτητας, προσφέρει τη δυνατότητα ανάβασης πλαγιάς κλίσης έως 25 μοιρών, ενώ το πατίνι μπορεί να πιάσει μέγιστη ταχύτητα έως και 25 km/h! Παράλληλα, χάρη στην 48 V μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 10.000 mAh, η οποία φορτίζει πλήρως μέσα σε μόλις 5 ώρες, ο χρήστης μπορεί να οδηγεί για έως και 40 km, χωρίς καμία διακοπή, απολαμβάνοντας μεγάλη αυτονομία.

Είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένη, έγχρωμη οθόνη LCD, η οποία επιτρέπει σε πραγματικό χρόνο την παρακολούθηση πληροφοριών που σχετίζονται με την ταχύτητα και το επίπεδο της μπαταρίας, ώστε ο αναβάτης να μπορεί να αλλάξει τρόπο οδήγησης αν το κρίνει απαραίτητο. Το τιμόνι διαθέτει επίσης χειριστήριο επιτάχυνσης, για να έχει ο οδηγός τον απόλυτο έλεγχο της ταχύτητας του οχήματός του. Επιπλέον, ο μπροστινός προβολέας LED, το πίσω φως και τα πλευρικά φώτα LED παρέχουν απόλυτο έλεγχο και οδήγηση χωρίς προβλήματα, ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Τα πατίνια της UrbanGlide διατίθενται στην ελληνική αγορά από την Divitec.

Τεύχος 145

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design