ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

7 Φεβρουαρίου 2022 08:01

Υπ. Προστασίας του Πολίτη: Εξοπλισμός πληροφορικής από την Byte

Ο διαγωνισμός του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επέλεξε την Byte για την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού πληροφορικής (λογισμικό και hardware) για τη μετεγκατάσταση του Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου Ελέγχου Συνόρων, Μετανάστευσης και Ασύλου, και τη συντήρησή του για δύο χρόνια έναντι 2,026 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Με την προμήθεια και εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού του, αναμένεται να υλοποιηθεί η απαιτούμενη σύγχρονη υποδομή για την αποτελεσματικότερη κάλυψη των αναγκών του.

Το παρεχόμενο πληροφοριακό σύστημα αποτελείται από υποσυστήματα γεωγραφικών πληροφοριών (GIS), αποτύπωσης της εικόνας της κατάστασης, προβολής και επεξεργασίας πληροφοριών, γραμματειακής υποστήριξης, διαχείρισης ρόλων, αυθεντικοποίησης και διαχείρισης χρηστών (active directory), διαμοιρασμού αρχείων, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εξυπηρετητών εφαρμογών (application Server), αποθήκευσης δεδομένων (storage), αντιγράφων ασφαλείας. Επίσης, περιλαμβάνει λογισμικό παρακολούθησης, λογισμικό Logging-Auditing, εξοπλισμό πληροφορικής (υλικό και λογισμικό), σύστημα θέασης πολλαπλών οθονών, εξοπλισμό και λογισμικό τηλεδιάσκεψης και αίθουσας συνεδριάσεων.

Τεύχος 3

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design