ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

7 Απριλίου 2022 09:00

Υπηρεσίες MDR για μικρομεσαίες επιχειρήσεις από τη Bitdefender

Οι υπηρεσίες διαχειριζόμενης ανίχνευσης και απόκρισης (Managed Detection and Response – MDR) παρέχουν στις εταιρείες ένα διαχειριζόμενο κέντρο λειτουργιών ασφαλείας (Security Operations Center – SOC), που παρέχεται εξ αποστάσεως. Οι λειτουργίες αυτές επιτρέπουν στους οργανισμούς να εντοπίζουν, να αναλύουν, να ερευνούν και να ανταποκρίνονται ενεργά μέσω του μετριασμού και του περιορισμού της απειλής.

Οι βασικές δυνατότητες που πρέπει να αναζητήσουν οι εταιρείες κατά την αξιολόγηση των υπηρεσιών MDR είναι:

  • Τεχνολογία που διαθέτει και διαχειρίζεται ο πάροχος και επιτρέπει συγκεκριμένα την παρακολούθηση, τον εντοπισμό, τη διερεύνηση και την ενεργή αντιμετώπιση απειλών σε πραγματικό χρόνο.
  • Προσωπικό που ασχολείται με τα δεδομένα των πελατών καθημερινά και έχει τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία για την παρακολούθηση απειλών, τον εντοπισμό και το κυνήγι, την ευφυΐα απειλών και την αντιμετώπιση περιστατικών.
  • Προκαθορισμένες και προσυντονισμένες διαδικασίες και περιεχόμενο ανίχνευσης που περιλαμβάνει ένα τυπικό βιβλίο αναπαραγωγής ροών εργασιών, διαδικασιών και αναλυτικών στοιχείων.
  • Δραστηριότητες μετριασμού, έρευνας και περιορισμού απομακρυσμένης απόκρισης εκτός από την ειδοποίηση.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία MDR της Bitdefender, πατήστε εδώ.

Τεύχος 44

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design