ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

9 Φεβρουαρίου 2022 09:46

Υπηρεσίες e-tourism για την Πελοπόννησο από την Cosmote

H Cosmote υπέγραψε με την Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ «Πελοπόννησος Α.Ε.» για την υλοποίηση της προμήθειας και εγκατάστασης πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης προορισμού (DMS) σε περιφερειακό επίπεδο, έναντι 1,17 εκατ. ευρώ.

Η Cosmote θα σχεδιάσει, θα υλοποιήσει και θα εγκαταστήσει την πλατφόρμα DMS και όλα τα υποσυστήματα, τις διεπαφές και τις εφαρμογές που θα ενσωματωθούν σε αυτήν, καθώς και τη μετάπτωση δεδομένων από υφιστάμενες εφαρμογές της Περιφέρειας Πελοποννήσου και άλλων πολιτιστικών και τουριστικών φορέων.

Όλες οι τουριστικές πληροφορίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα υπάρχουν συγκεντρωμένες στο σύστημα αυτό και θα επικαιροποιούνται τακτικά, παρέχοντας ολοκληρωμένες, καινοτόμες και «έξυπνες» υπηρεσίες e-tourism. Έτσι, οι χρήστες της πλατφόρμας θα ενημερώνονται για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, τις διαδρομές, τις συγκοινωνίες που προσφέρονται κ.ά. της Περιφέρειας Πελοποννήσου και στη συνέχεια, θα επιλέγουν τον καλύτερο γι’ αυτούς προορισμό.

Τεύχος 5

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design