ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

2 Δεκεμβρίου 2022 06:56

Υπερδιπλασιασμός πωλήσεων για Samsung Galaxy Z Fold και Galaxy Z Flip

Σημαντικά νέα ανακοίνωσε η Samsung, καθώς ο αριθμός των αναδιπλούμενων smartphones Galaxy που στάλθηκαν σε επιχειρήσεις υπερδιπλασιάστηκε.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο του 2022, ο αριθμός των αναδιπλούμενων (foldable) smartphones που εστάλησαν σε εταιρικούς πελάτες αυξήθηκε κατά 105% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2021. Ακόμα, εκτίμησε πως οι αποστολές αναδιπλούμενων smartphone αναμένεται αυξηθούν κατά 73% σε ετήσια βάση, φτάνοντας τα 16 εκατομμύρια παγκοσμίως.

«Τα αναδιπλούμενα Samsung Galaxy smartphones δημιουργήθηκαν για να παρέχουν διευρυμένες δυνατότητες και να προσφέρουν νέους τρόπους εργασίας και έκφρασης της δημιουργικότητας», δήλωσε ο KC Choi, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Global Mobile B2B στο MX Business της Samsung Electronics. «Αυτή η ταχεία αύξηση των επενδύσεων αποδεικνύει την ανάγκη των εταιρικών πελατών μας για ουσιαστικές καινοτομίες, που ενισχύουν την παραγωγικότητα του εργατικού δυναμικού», κατέληξε.

Τεύχος 185

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design