ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

22 Φεβρουαρίου 2023 06:46

Τριπλή πιστοποίηση για την Globe One Digital

Τρεις σημαντικές πιστοποιήσεις έλαβε η Globe One Digital, digital agency με δραστηριοποίηση στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο ψηφιακό μάρκετινγκ.

Συγκεκριμένα, η TÜV AUSTRIA Hellas πιστοποίησε την Globe One Digital κατά ISO 22301:2019 για το σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας, κατά ISO 27001:2013 για το σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων και κατά ISO 9001:2015 για το σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας (Quality Management System).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Globe One, κος Δημήτρης Παπουτσής δήλωσε: «Οι τρεις πιστοποιήσεις που λάβαμε από την TÜV AUSTRIA Hellas αποτελούν επιβράβευση των υψηλών στόχων που έχουμε θέσει για τα συστήματα διαχείρισης που εφαρμόζουμε. Είναι συνεχής και αδιαπραγμάτευτη η προσήλωση στο να προσφέρουμε τη βέλτιστη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στους πελάτες μας, σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιούμαστε».

Τεύχος 233

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design