ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

7 Οκτωβρίου 2022 06:54

Τριπλή διάκριση για την αεροπορική Scoot

Η Scoot, η θυγατρική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους (LCC) της Singapore Airlines, απέσπασε για μια ακόμα φορά το βραβείο Καλύτερος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους μεγάλων αποστάσεων στα World Airline Awards 2022. Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο The Langham στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο, την Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022. Ο κ. Ng Chee Keong, Chief Operating Officer της Scoot, παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της Scoot.

Η εταιρεία βραβεύτηκε και με το βραβείο Καλύτερος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού στα 31α ετήσια TTG Travel Awards 2022. Η δια ζώσης τελετή απονομής των βραβείων και το επίσημο δείπνο πραγματοποιήθηκαν στην Bangong την Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022. Η κα Agatha Yap, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και η κα Charie How, Διευθύντρια Νέων Εσόδων και Πληρώματος Καμπίνας της Scoot, παρέλαβαν το βραβείο εκ μέρους της Scoot.

Η Scoot έλαβε επίσης το βραβείο Καλύτερος χαμηλού κόστους αερομεταφορέας εμπορευμάτων στα Βραβεία Ασιατικής Εμπορευματικής, Εφοδιαστικής και Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Asian Freight, Logistics and Supply Chain Awards – AFLAS) 2022. Η τελετή απονομής των βραβείων AFLAS πραγματοποιήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 2022 στο Hong Kong.

«Είναι τιμή μας που θεωρούμαστε κορυφαίος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους από τους πολύτιμους πελάτες μας, τους επαγγελματίες του ταξιδιού και τους επιχειρηματικούς εταίρους του κλάδου και είμαστε ευγνώμονες για την αμέριστη υποστήριξή τους εν μέσω COVID-19» ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Scoot, κ. Leslie Thng. «Αυτά τα βραβεία δε θα μπορούσαν να επιτευχθούν χωρίς την ομαδική εργασία του αφοσιωμένου προσωπικού μας και αποτελούν απόδειξη της δέσμευσής μας να παρέχουμε στους πελάτες μας ποιοτικές υπηρεσίες, μοναδικές εμπειρίες και υψηλές επιδόσεις, σύμφωνα με τη μεταβαλλόμενη ζήτηση της αγοράς και την καταναλωτική πραγματικότητα στο νέο περιβάλλον. Γιορτάζουμε φέτος τη 10η επέτειό μας και προσβλέπουμε με αυτοπεποίθηση στην επόμενη δεκαετία, καθώς συνεχίζουμε να ανεβάζουμε τον πήχη και να επαναπροσδιορίζουμε τι σημαίνει να είσαι αερομεταφορέας χαμηλού κόστους».

Τεύχος 146

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design