ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

21 Νοεμβρίου 2022 06:43

Τριπλή βράβευση για τη Space Hellas στο Cisco Partner Summit 2022

Η Space Hellas ανακοινώνει τις τρεις τιμητικές διακρίσεις που έλαβε από τη Cisco στο Παγκόσμιο Cisco Partner Summit που διεξήχθη 1-3 Νοεμβρίου, στο Las Vegas. Τα βραβεία Cisco Partner of the Year Greece, Software Partner of the Year & Customer Experience Partner of the Year ΕΜΕΑ South Theatre, απονεμήθηκαν στη Space Hellas για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που κατάφερε τη χρονιά που πέρασε.

Η Cisco κατά τη διάρκεια του Partner Summit τίμησε με τα βραβεία της τους κορυφαίους συνεργάτες της για την υποδειγματική συνεργασία που επιδεικνύουν και τα άριστα αποτελέσματα που επιτυγχάνουν, σε συγκεκριμένες τεχνολογικές αγορές.

Τα βραβεία εκ μέρους της Space Hellas παρέλαβε ο Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης, Διευθύνων Σύμβουλος, ο οποίος τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να είμαστε “Συνεργάτης της χρονιάς” για την Ελλάδα και μεταξύ των κορυφαίων παγκοσμίως συνεργατών της Cisco που έλαβαν τόσο σημαντικές διακρίσεις σε μία δύσκολη για όλους χρονιά. Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν επιβράβευση της ομαδικής προσπάθειας να προσφέρουμε διαρκώς καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες Cisco, που να μπορούν να δώσουν στους πελάτες μας ιδιαίτερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό».

Τεύχος 176

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design