ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

5 Δεκεμβρίου 2022 06:54

Τρεις αναγνωρίσεις για την Schneider Electric

Η Schneider Electric αναγνωρίστηκε από τους Financial Times, τη Refinitiv και το Forbes, στους κορυφαίους όσον αφορά στην ενσωμάτωση της διαφορετικότητας, της ισότητας και της ομαλής ένταξης στον χώρο εργασίας (Diversity – Equity – Inclusion).

Η SE κατέλαβε την 16η θέση μεταξύ των 41 ομολόγων της στην κατάταξη των Financial Times Diversity Leaders 2023. Η ετήσια αυτή κατάταξη των Financial Times καταρτίζεται με βάση δεδομένα που προκύπτουν από ανεξάρτητες έρευνες, στις οποίες συμμετέχουν περισσότεροι από 100.000 εργαζόμενοι, σε εταιρείες που απασχολούν τουλάχιστον 250 άτομα, από 16 ευρωπαϊκές χώρες.

Στο ετήσιο Diversity and Inclusion Index της Refinitiv, η SE είχε εξίσου σημαντικές επιδόσεις σύμφωνα με τα στατιστικά, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στον κλάδο της, την 5η στη Γαλλία και την 61η συνολικά στην κατάταξη. Η Refinitiv, ως πάροχος δεδομένων και υποδομής χρηματοπιστωτικών αγορών, αξιολογεί 12.000 επιχειρήσεις με βάση 4 πυλώνες – Διαφορετικότητα, Ένταξη, Εξέλιξη Ανθρώπων και Αντιπαραθέσεις.

Το Forbes αναγνωρίζει την SE για πρώτη φορά, ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο που στηρίζουν τις γυναίκες για το 2022 (The World’s Top Female-Friendly Companies 2022). Η SE κατέλαβε την 11η θέση μεταξύ των 30 εταιρειών του κλάδου της μηχανικής και των κατασκευών και τη 13η θέση μεταξύ των 51 εταιρειών με έδρα τη Γαλλία, που περιλαμβάνονται στη λίστα.

Τεύχος 186

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design