ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

12 Απριλίου 2022 08:59

Το Zero-Trust Application Service της Data Ally

Η πολυπλοκότητα των σημερινών επιχειρηματικών δομών και η άνοδος του ψηφιακού μετασχηματισμού ωθούν τις επιχειρήσεις στην υιοθέτηση μιας διαφορετικής προσέγγισης ασφάλειας. Αυτό συμβαίνει μέσα από τη δημιουργία ελέγχων βάσει πολιτικής για την ασφαλή πρόσβαση ανεξάρτητα από το πόσο ποικιλόμορφο ή διαταρακτικό είναι το τρέχον τοπίο.

Το zero-trust προϋποθέτει ότι τίποτα δεν είναι αξιόπιστο παρά τη σχέση με ένα εταιρικό δίκτυο. Γι’ αυτό, ο προσδιορισμός συνδεδεμένων χρηστών και συσκευών είναι πάντα πολύ σημαντικός, ειδικά τώρα με την άνθιση της εξ αποστάσεως εργασίας, που αποτελεί σημαντική πρόκληση. Επιπλέον, η παροχή ασφαλούς πρόσβασης θα πρέπει να γίνεται σε πραγματικό χρόνο με βάση τις πολιτικές που ορίζονται από την επιχείρηση και το πλαίσιο του αιτήματος πρόσβασης. Τέλος, χαρακτηριστικό του zero-trust αποτελεί και η συνεχής παρακολούθηση της υγείας και της ασφάλειας του δικτύου και όλων των διαχειριζόμενων τελικών σημείων με μηχανική εκμάθηση και ανίχνευση βάσει συμπεριφοράς.

Τα οφέλη της υιοθέτησης μηδενικής εμπιστοσύνης περιλαμβάνουν:

  • Ταχεία υιοθέτηση του Cloud και ασφάλεια των χρηστών, καθώς η απομακρυσμένη πρόσβαση έχει όλο και μεγαλύτερη ζήτηση.
  • Βελτίωση της ορατότητας του δικτύου, η οποία βοηθά στην καταπολέμηση του προηγμένου και μηδενικού κακόβουλου λογισμικού.
  • Μείωση του κόστους διαχείρισης με κεντρική ασφάλεια.

Το Zero-Trust Application Service που παρέχεται από την Data Ally, είναι μια διαχειριζόμενη υπηρεσία που αποτελεί μέρος των λύσεων WatchGuard EPDR και WatchGuard EDR. Αυτή η υπηρεσία αξιολογεί τις εφαρμογές είτε ως κακόβουλο λογισμικό είτε ως αξιόπιστο και στη συνέχεια επιτρέπει μόνο σε αξιόπιστες εφαρμογές να εκτελούνται σε κάθε τελικό σημείο.

Τεύχος 47

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design