ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

27 Σεπτεμβρίου 2022 06:49

Το Vodafone Business υποστηρίζει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των ΜμΕ

Το Vodafone Business γίνεται συνεργάτης εμπιστοσύνης στο κρίσιμο άλμα των μικρομεσαίων και οικογενειακών επιχειρήσεων. Πιο συγκεκριμένα, παρέχει σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες τις ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις Vodafone Smart Business, καθώς και τη δυνατότητα εξειδικευμένου σύμβουλου Vodafone Business Advisor, ώστε να τις υποστηρίξει πλήρως σε κάθε τους βήμα.

Ενδεικτικά και για την ταχύτερη μετάβασή τους στο ψηφιακό αύριο, το Vodafone Business προτείνει σε όλες τις μικρομεσαίες και οικογενειακές επιχειρήσεις καινοτόμες υπηρεσίας νέας γενιάς, όπως οι:

• Vodafone Facility Management για παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο της κατανάλωσης ενέργειας και διάφορων περιβαλλοντικών παραγόντων, όπως θερμοκρασία και CO2 στους χώρους της επιχείρησης, καθιστώντας εφικτή την εξοικονόμηση ενέργειας και τη διασφάλιση ιδανικών συνθηκών εργασίας.

• Vodafone Digital signage για διαχείριση διαφημιστικού ή ενημερωτικού περιεχομένου από απόσταση και άμεση προβολή στις οθόνες της επιχείρησης, αυξάνοντας την αλληλεπίδραση με τον πελάτη και κρατώντας τον ενήμερο για της τρέχουσες υπηρεσίες και προσφορές.

• Vodafone Temperature Control Advanced για παρακολούθηση της θερμοκρασίας και της κατάστασης λειτουργίας των ψυκτικών μονάδων, διασφαλίζοντας την ποιότητα των προϊόντων.

• Vodafone Cloud Backup για δημιουργία κρυπτογραφημένων αντίγραφων ασφάλειας σε χρόνο που ορίζεται από τον χρήστη, και άμεση ανάκτηση των επιλεγμένων Back Up αρχείων. Έτσι, εκμηδενίζεται η πιθανότητα να χαθούν σημαντικά αρχεία και άλλα εταιρικά δεδομένα ακόμη και σε περίπτωση που καταστραφούν ή κλαπούν οι φυσικοί πόροι.

• Vodafone Business Online e-Shop για δημιουργία ενός πλήρως λειτουργικού ηλεκτρονικού καταστήματος που οδηγεί στην αύξηση της προβολής μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο και στην προσέλκυση νέων πελατών.

• Vodafone Firewall Management για συνολικό πακέτο υπηρεσιών ασφάλειας με τη μορφή μιας πλήρους διαχειριζόμενης υπηρεσίας, η οποία, ως μια ολοκληρωμένη και πλήρως παραμετροποιήσιμη λύση, εξασφαλίζει την προστασία των χρηστών και του εταιρικού δικτύου από κακόβουλες επιθέσεις.

Οι παραπάνω λύσεις, αλλά και ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών εργαλείων διατίθενται από το Vodafone Business μέσω του προγράμματος επιδότησης «Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ» του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0.

Τεύχος 138

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design