ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

4 Μαΐου 2022 06:45

Το Vodafone Business παρουσιάζει το χαρτοφυλάκιο M365 Professional Services

Το Vodafone Business, ένας Microsoft Silver Partner για τις υπηρεσίες Μ365, καινοτομεί και φέρνει στην Ελλάδα νέες υπηρεσίες που θα επιταχύνουν τη μετάβαση των ελληνικών επιχειρήσεων στο Cloud: To χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών M365 Professional Services έρχεται να καλύψει και να συμπληρώσει τις ανάγκες εταιρειών ανεξαρτήτως μεγέθους, που δεν διαθέτουν εξειδικευμένο προσωπικό με τεχνογνωσία πάνω στην διαχείριση και χρήση των υπηρεσιών Microsoft 365, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα πολλαπλών διευκολύνσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Vodafone Business έχει επενδύσει σημαντικά στη στελέχωση και κατάρτιση εξειδικευμένου προσωπικού με τεχνογνωσία γύρω από τις cloud υπηρεσίες.
Με στόχο μία πιο προσιτή κι εύκολη ψηφιακή μετάβαση για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, τo χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών M365 Professional προσφέρει:

  • Τη βασική εγκατάσταση και παραμετροποίηση της υπηρεσίας Microsoft 365 στο cloud.
  • Τη μεταφορά των δεδομένων από υφιστάμενες υποδομές στο cloud και στις υπηρεσίες Microsoft 365.
  • Υπηρεσίες εκπαίδευσης των Administrators και των τελικών χρηστών των οργανισμών πάνω στην διαχείριση και τις δυνατότητες χρήσης των υπηρεσιών Microsoft 365.
  • Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης από το Vodafone Business σε μηνιαία βάση.

Συγκεκριμένα, το χαρτοφυλάκιο M365 Professional περιλαμβάνει υπηρεσία ΙΤ εγκατάστασης και παραμετροποίησης των υπηρεσιών Microsoft 365 βάσει των αναγκών της εκάστοτε επιχείρησης.  Ακόμη, προσφέρει υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης, που έρχεται να βοηθήσει την ΙΤ ομάδα της επιχείρησης για όσο χρειαστεί. Ενώ με τις υπηρεσίες migration υποστηρίζει τη μεταφορά των πολύτιμων δεδομένων της επιχείρησης με ασφάλεια σε Exchange, Sharepoint & OneDrive Microsoft 365 υπηρεσίες, χωρίς την προϋπόθεση χρήσης και διάθεσης εξειδικευμένου ΙΤ προσωπικού, και με υλοποίηση στο χρονοδιάγραμμα επιλογής της εταιρείας. Και με τις υπηρεσίες εκπαίδευσης γύρω από τις Διαχειριστικές δυνατότητες και τα Εργαλεία των υπηρεσιών Microsoft 365 βοηθά τις επιχειρήσεις στην ολοκλήρωση της μετάβασής τους στο Cloud. 

Τα οφέλη του χαρτοφυλακίου υπηρεσιών M365 Professional Services είναι πολλαπλά, καθώς παρέχουν τη δυνατότητα στην επιχείρηση και τα στελέχη της να είναι πιο παραγωγικά, χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία Microsoft 365, από όπου και αν βρίσκονται και με ασφάλεια. Ενώ δίνει την ευκαιρία για πραγματικό εκσυγχρονισμό της ομάδας ΙΤ της επιχείρησης και προσφέρει εξοικονόμηση πόρων, αλλά και τη δυνατότητα για εξειδικευμένες λύσεις στις ανάγκες της εκάστοτε εταιρείες από την ομάδα Πωλήσεων και ICT Consultants μηχανικών της Vodafone. Επιπλέον, καθώς πολλές επιχειρήσεις υποαξιοποιούν το σύνολο των δυνατοτήτων του χαρτοφυλακίου υπηρεσιών της Microsoft, με τα M365 Professional Services οι ειδικοί της Vodafone θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να εξοικειωθούν με τις πολλαπλές δυνατότητες των ψηφιακών αυτών υπηρεσιών, βοηθώντας τες να γίνουν πιο αποδοτικές.

Τεύχος 59

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design