ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

29 Σεπτεμβρίου 2022 06:43

Το Techmail σάς προσκαλεί στην Beyond

Σήμερα ξεκινάει η Διεθνής Έκθεση και Συνέδριο Beyond για την Τεχνολογία και την Καινοτομία στη ΝΑ Ευρώπη, η οποία θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο, 1 Οκτωβρίου.

Το περιοδικό Techmail σάς προσκαλεί στη Beyond, που πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στη Θεσσαλονίκη, και θα μας βρείτε στο stand A18 περίπτερο 15.

Πρόκειται για μία πολυδιάστατη πλατφόρμα έκφρασης ιδεών, νέων τεχνολογιών, σημαντικών και πρωτοποριακών εργαλείων αλλά και ένα διαδραστικό hub παρουσίασης προϊόντων και υπηρεσιών Καινοτομίας.

Θα συμμετέχουν νεοσύστατες εταιρείες και μεγάλες επιχειρήσεις, θα παρουσιαστούν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες και θα υλοποιηθούν συζητήσεις και στρογγυλά τραπέζια.

Κατά τη διάρκεια των 3 ημερών θα υλοποιηθούν εμπορική έκθεση με εκθεσιακό χώρο άνω των 20.000 τ.μ., υψηλού επιπέδου κυβερνητική και θεσμική σύσκεψη κορυφής, στοχευμένες συναντήσεις B2B & B2G, αλλά και διαδραστικά workshops.

Τεύχος 140

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design