ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

23 Μαΐου 2022 06:43

Το Security Report και το Techmail στην IFSEC 2022

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεθνής έκθεση IFSEC International 2022, η οποία επέστρεψε στον εκθεσιακό χώρο ExCel του Λονδίνου μετά από δύο χρόνια απουσίας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η IFSEC φιλοξένησε τις μεγαλύτερες εταιρείες του τομέα των συστημάτων ασφαλείας και πυρανίχνευσης. Η Libra Press με τα περιοδικά της Security Report και Techmail, πιστή στο ραντεβού της, ταξίδεψε στο Λονδίνο και συνέλεξε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τους σημαντικότερους κατασκευαστές του κλάδου της ασφάλειας.

Στο YouTube, το Facebook και το site του Security Report υπάρχουν όλες οι νέες εξελίξεις των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας που παρουσιάστηκαν στην IFSEC 2022.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά την έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την Ε.Ε., η διοργάνωση IFSEC θα πραγματοποιείται πλέον ως IFSEC Europe στο Άμστερνταμ για τους πολίτες της Ε.Ε., η οποία θα πραγματοποιείται αρχές Οκτωβρίου, και ως IFSEC International στο Λονδίνο.

Η Libra Press ανανεώνει το ραντεβού της για την IFSEC International 2023, που θα πραγματοποιηθεί στις 16-18 Μαΐου 2023!

Δείτε παρακάτω το αποκλειστικό βιντεορεπορτάζ από τη φετινή έκθεση:

Τεύχος 72

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design