ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

7 Σεπτεμβρίου 2022 06:53

Το roadshow της SE συνεχίζεται και εκτός Αττικής

Η Schneider Electric διοργανώνει για πρώτη φορά roadshow στα καταστήματα του επίσημου δικτύου διανομής στην Ελλάδα, με θέμα A Grand Tour into Modern Life!

Στο πλαίσιο του πρωτότυπου roadshow, ένα ειδικά διαμορφωμένο, branded van της Schneider Electric επισκέπτεται διάφορα σημεία διανομής ανά την Ελλάδα. Ήδη από τα μέσα του καλοκαιριού, η δράση έχει καλύψει σημεία διανομής εντός Αττικής, ενώ το van συνεχίζει από σήμερα το ταξίδι του, με στόχο να καλύψει και την υπόλοιπη Ελλάδα, με έναρξη τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα την Μύκονο. Θα ακολουθήσουν κι άλλες στάσεις σε νησιά των Κυκλάδων, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, αλλά και προορισμοί στην υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα.

Σκοπός της ενέργειας είναι οι επαγγελματίες συνεργάτες της Schneider Electric, αλλά και οι ιδιώτες, να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις λύσεις της εταιρείας, αλλά και να συνομιλήσουν με εξειδικευμένα στελέχη της Schneider. Από τις 9:00 το πρωί μέχρι και τις 15:00 το μεσημέρι στους εξωτερικούς χώρους του κάθε καταστήματος, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ανακαλύψουν την προϊοντική γκάμα που αφορά σε οικιακή χρήση, με βασική έμφαση στις σειρές διακοπτικού υλικού, όπως η νέα σειρά Unica, τους ηλεκτρολογικούς πίνακες και προϊόντα retail basket, όπως πολύπριζα, μπαλαντέζες και προβολείς. Πέρα από τις παρουσιάσεις νέων προϊόντων και λύσεων, το roadshow αποτελεί και μια ευκαιρία για την Schneider Electric να προχωρήσει και σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με επαγγελματίες ηλεκτρολόγους και τελικούς πελάτες του κλάδου, ώστε να ανταλλάξει απόψεις και να γνωρίσει καλύτερα τόσο τους ίδιους όσο και τις ανάγκες τους.

Τέλος, οι επαγγελματίες ηλεκτρολόγοι εγκαταστάτες που επισκέπτονται το Schneider Electric van έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να εγγραφούν με τη βοήθεια εξειδικευμένου μέλους της εταιρείας, στο νέο portal mySchneider, που περιέχει εξατομικευμένο περιεχόμενο ανάλογο με το αντικείμενο απασχόλησης του χρήστη.

Τεύχος 124

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design