ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

4 Απριλίου 2022 06:49

Το Papaki προσφέρει δύο νέα προνόμια στους εργαζόμενούς του

Το Papaki, ο digital enabler με δραστηριότητα στην Ελλάδα, ενισχύει τα προνόμια των εργαζομένων του με δύο νέες παροχές:

  • Ένα ποσό σε μηνιαίες δαπάνες στον κλάδο της εστίασης με πάγια εντολή μέσω της κάρτας Ticket Restaurant της Edenred. Οι εργαζόμενοι μπορούν να αξιοποιήσουν την κάρτα σε σούπερ μάρκετ, ηλεκτρονικά καταστήματα εστίασης, καφέ, εστιατόρια κ.ά.
  • Μία extra ημέρα άδειας σε όλους τους εργαζόμενούς του για το 2022. Πρόκειται για ένα προνόμιο που παρέχεται σε όλο τον όμιλο team.blue στον οποίο ανήκει το Papaki. Η ημέρα αυτή στην team.blue ονομάστηκε Blue Monday, ανατρέποντας το νόημα της πιο καταθλιπτικής ημέρας του χρόνου. Είναι μια μέρα χαράς και ξεκούρασης, και φυσικά δεν είναι απαραίτητα μια Δευτέρα, αλλά μπορεί να επιλέξει ο καθένας πότε θα προγραμματίσει τη δική του Blue Monday.

Τα δύο παραπάνω προνόμια προστίθενται σε μια σειρά πολλών προνομίων (τηλεργασία, ευελιξία ωραρίου, ιδιωτική ασφάλιση υγείας, ευκαιρίες εκπαίδευσης, ημέρα γενεθλίων) που ήδη παρέχονται στους εργαζόμενους του Papaki εδώ και χρόνια, με στόχο την επαγγελματική ικανοποίηση, την ανταμοιβή και την αναγνώριση του κάθε μέλους ξεχωριστά.

Τεύχος 43

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design