ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

11 Οκτωβρίου 2022 06:54

Το LG S60Q Sound bar αναβαθμίζει την εμπειρία ήχου

Το LG Sound Bar S60Q, με ήχο 2.1 καναλιών, ισχύ 300W και ασύρματο subwoofer, χαρίζει μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας με ήχο surround.

Διαθέτει AI Sound Pro και με τη βοήθεια του έξυπνου αλγόριθμου το LG Sound Bar αναλύει το περιεχόμενό σας για παροχή βέλτιστου ήχου. Με τη βοήθεια του Dolby Atmos® (Virtual) τα δεδομένα του ήχου αλλάζουν και το LG Sound Bar προσφέρει ήχο κορυφαίου επιπέδου.

Ο AI επεξεργαστής της LG TV προσφέρει αναβαθμισμένο ήχο και το Sound bar γίνεται ο απόλυτος σύμμαχός της, καθώς διαθέτει τη λειτουργία TV Sound Mode Share (κοινή χρήση λειτουργίας ήχου τηλεόρασης), η οποία χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή ήχου της LG TV για να αναλύσει αγαπημένο σας περιεχόμενο και να προσφέρει καθαρότερο και καλύτερο ήχο.

Για ανάλυση χωρίς απώλειες τόσο στην ποιότητα όσο και την απόδοση, το S60Q περιλαμβάνει HDR και Dolby Vision, επιτυγχάνοντας μια ολοκληρωμένη οπτικοακουστική 4Κ εμπειρία στην τηλεόραση.

Επιπλέον, το LG Sound Bar ταιριάζει άψογα με τις τηλεοράσεις της LG. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να σετάρετε το LG Sound Bar με μια τηλεόραση LG για να ενισχύσετε απρόσκοπτα την απόδοση της τηλεόρασης και να δώσετε μοντέρνα εμφάνιση στον χώρο σας.

Για να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική στο LG S60Q μπορείτε να συνδεθείτε μέσω Bluetooth και να απολαύσετε καθηλωτικό ήχο και μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας.

Τεύχος 148

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design