27 Ιανουαρίου 2023 06:47

Το LG OneQuick Works έλαβε πιστοποίηση Zoom

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) ανακοίνωσε ότι η λύση LG One:Quick Works, η all-in-one οθόνη τηλεδιασκέψεων (μοντέλο 55CT5WJ) αποτελεί την πρώτη συσκευή της εταιρείας που κερδίζει την πιστοποίηση Zoom Rooms.

Το One:Quick Works είναι μια λύση που σκοπεύει στο να απλοποιεί τις παρουσιάσεις και να ενισχύει την παραγωγικότητα. Η νέα πιστοποίηση Zoom Rooms καθιστά σαφές στους τελικούς χρήστες ότι οι δυνατότητες της Zoom και της LG είναι πλήρως βελτιστοποιημένες. Επίσης, έχοντας λάβει το Reddot Design Award 2021, η συγκεκριμένη all-in-one λύση, με οθόνη 55″ και ισχυρές λειτουργίες, απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που αναζητούν σύγχρονα εργαλεία, υψηλής απόδοσης για να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα τους.

Η ψηφιακή αυτή εργαλειοθήκη περιλαμβάνει ενσωματωμένο υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Windows, κάμερα ανάλυσης 4K UHD, μικρόφωνο, ηχείο και έναν ψηφιακό πίνακα για εύκολη ρύθμιση της τηλεδιάσκεψης. Ένα ακόμη ξεχωριστό χαρακτηριστικό του One:Quick Works είναι το Smart Auto Focus, το οποίο σε συνδυασμό με την κάμερα ανάλυσης 3.840 x 2.160, παρέχει τη δυνατότητα αυτόματης εστίασης στον ομιλητή και καθαρής λήψης των φωνών σε απόσταση έως και έξι μέτρα με ελάχιστο θόρυβο στο παρασκήνιο.

Τεύχος 215

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design