ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

4 Οκτωβρίου 2022 06:45

Το Industry 4.0 στο επίκεντρο διεθνούς εκδήλωσης Β2Β συναντήσεων

Διεθνής εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων με τίτλο European leadership and digital game-changers of the manufacturing industry και θέμα την κατασκευαστική βιομηχανία της Ευρώπης, και συγκεκριμένα τη Βιομηχανία 4.0, διοργανώνεται από την πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ICT Innovation for Manufacturing SMEs- I4MS, σε συνεργασία με το Enterprise Europe Network, την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με υβριδικό τρόπο, δια ζώσης στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας (Bálna Building) και διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας b2match.

Η συμμετοχή επιχειρήσεων και οργανισμών από την Ελλάδα στις επιχειρηματικές συναντήσεις υποστηρίζεται από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου, συντονιστή του Enterprise Europe Network-Hellas, ελληνικού κόμβου του ευρωπαϊκού δικτύου, και Εθνικό Σημείο Επαφής για τη Θεματική Ομάδα (Cluster) 4 «Ψηφιακές τεχνολογίες, Βιομηχανία και Διάστημα» στον Ορίζοντα Ευρώπη.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν τα Δίκτυα των Ευρωπαϊκών Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας, εταίροι ευρωπαϊκών έργων, μικρομεσαίες και μεσαίας κεφαλαιοποίησης επιχειρήσεις και λοιποί ενδιαφερόμενοι του Industry 4.0.

Οι Β2Β συναντήσεις αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία για τις ελληνικές επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να δικτυωθούν με πρωτοπόρες εταιρείες και ηγέτες του κλάδου στον τομέα της βιομηχανίας στην Ευρώπη και να πραγματοποιήσουν διεθνείς εμπορικές συνεργασίες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής εδώ και να υποβάλουν προφίλ συνεργασίας μέχρι τις 12 Οκτωβρίου 2022.

Τεύχος 143

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design