ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

29 Ιουνίου 2022 06:52

Το HP LIFE διακρίθηκε στα Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2022

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιουνίου στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Βιώσιμης Ανάπτυξης Bravo Sustainability Week 2022, ο θεσμός των Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2022, ανέδειξε τις καλύτερες πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν ένα βιώσιμο μέλλον. Η HP Hellas διακρίθηκε στη θεματική Εκπαίδευση / Νέα Γενιά / Δια Βίου Μάθηση, για την πρωτοβουλία HP LIFE.

Ο Managing Director της HP Hellas, κος Νίκος Χρηστάκης δήλωσε: «Η εκπαίδευση είναι ανθρώπινο δικαίωμα και η τεχνολογία συμβάλλει ουσιαστικά στην προώθηση και ανάπτυξή της. Με το πρόγραμμα HP LIFE, έχουμε καταφέρει να δώσουμε τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να μάθουν, να εκπαιδευτούν, να δημιουργήσουν και να διεκδικήσουν περισσότερες ευκαιρίες στη σημερινή αγορά».

Το HP LIFE (Learning Initiative for Entrepreneurs) αποτελεί ένα παγκόσμιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διατίθεται τόσο διαδικτυακά, όσο και offline, από το HP Foundation. Απευθύνεται κυρίως σε ανθρώπους που θέλουν να βελτιώσουν τις ψηφιακές τους ικανότητες και να αποκτήσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον επαγγελματικό τους χώρο. Προσφέρει περισσότερα από 30 διαδικτυακά μαθήματα σε οκτώ γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης μιας 3D ενότητας. Μάλιστα, χρησιμοποιείται και ως εκπαιδευτική πηγή από εκπαιδευτικούς και εκπαιδευτές που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τα προγράμματα σπουδών τους και να βελτιώσουν τις γνώσεις τους.

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα έχουν μπει πάνω από 800 άτομα στη συγκεκριμένη πλατφόρμα και πάνω από το 53% έχουν ολοκληρώσει τα μαθήματα online, ενώ από το 2016 μέχρι και σήμερα, έχουν εγγραφεί στο HP LIFE πάνω από 560.000 χρήστες παγκοσμίως, στοχεύοντας τους ένα εκατομμύριο χρήστες έως το 2025.

Τεύχος 98

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design