ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

8 Ιουνίου 2022 06:52

Το Hellenic International Business Angels Summit στην Αθήνα από 23 έως 24 Ιουνίου 2022

Το Ελληνικό Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων (HeBAN), το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων (EBAN) και η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece), αποφάσισαν να συνδιοργανώσουν στην Αθήνα το συνέδριο Hellenic International Business Angels Summit (HIBAS-2022), στις 23 και 24 Ιουνίου 2022. Είναι ευρέως γνωστό άλλωστε, ότι οι επενδύσεις που γίνονται από Επιχειρηματικούς Αγγέλους (ιδιώτες επενδυτές) διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην οικονομική ανάπτυξη και την τεχνολογική πρόοδο. Κοινός στόχος των διοργανωτών είναι αυτοί ακριβώς οι «Επιχειρηματικοί Άγγελοι» να γνωρίσουν το ελληνικό οικοσύστημα, να επενδύσουν σ’ αυτό και να το αναδείξουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το συνέδριο θα φέρει σε επαφή Επιχειρηματικούς Αγγέλους από όλο τον κόσμο με Venture Capital Funds, Επιταχυντές και φυσικά με τις ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις, 20 εκ των οποίων θα κληθούν, μετά από αξιολόγηση, να παρουσιάσουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια για να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση, να δικτυωθούν και να ανταλλάξουν απόψεις σε θέματα όπως:

• Ο αντίκτυπος των Επιχειρηματικών Αγγέλων (ΕΑ) στις επενδύσεις νεοσύστατων επιχειρήσεων.

• Επενδύσεις ΕΑ και υποστήριξη νεοφυών επιχειρήσεων στην κλιμάκωση.

• Επιχειρηματικοί Άγγελοι και επιτάχυνση της θετικής αλλαγής.

• Διασυνοριακές επενδύσεις Επιχειρηματικών Αγγέλων.

• Συνεπένδυση με Επιχειρηματικούς Αγγέλους, ή αλλιώς ευθυγράμμιση ωφελειών.

Οι συνδιοργανωτές έχουν προγραμματίσει ομιλίες, workshops και panels με 60 διεθνούς εμβέλειας ομιλητές, εξειδικευμένους σε επενδύσεις σε νεοφυείς επιχειρήσεις.

Η Ελλάδα, με το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, τη δυναμική υποστήριξη πρωτοβουλιών ανάπτυξης της τεχνολογίας και της καινοτομίας, μέσω δημοσίων (Elevate Greece), αλλά και ιδιωτικών πρωτοβουλίων, καθώς και την ισχυρή τεχνολογική υποδομή της, είναι πλέον ένας αξιόλογος επενδυτικός προορισμός.

Τεύχος 84

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design