15 Απριλίου 2022 08:56

Το Eurobank Mobile App προσφέρει περισσότερη ευελιξία

Το Eurobank Mobile App εισάγει δύο νέες λειτουργίες: την ανάκτηση PIN και και τον έλεγχο καρτών (Cards Control)

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που ο χρήστης ξεχάσει ή δεν βρίσκει τον κωδικό PIN της κάρτας του, θα μπορεί πλέον να τον ανακτά μέσω της εφαρμογής Eurobank Mobile App, χωρίς να χρειαστεί να παρουσιαστεί σε κάποιο φυσικό κατάστημα της τράπεζας. Η ανάκτηση πραγματοποιείται οποιαδήποτε στιγμή από οποιοδήποτε σημείο. Αφού πραγματοποιηθεί σύνδεση στην εφαρμογή, ο χρήστης επιλέγει την κάρτα της οποίας το PIN επιθυμεί να ανακτήσει. Στη συνέχεια, στις Ρυθμίσεις Κάρτας επιλέγει το Ανάκτηση PIN και εισάγει τον τριψήφιο CVV της κάρτας, διασφαλίζοντας ότι η ανάκτηση του PIN πραγματοποιείται με απόλυτη ασφάλεια.

Στην περίπτωση που ο χρήστης χάσει την χρεωστική ή την πιστωτική του κάρτα, έχει τη δυνατότητα να μπλοκάρει προσωρινά, εύκολα και με ασφάλεια την κάρτα του μέσω της υπηρεσίας Cards Control. Με αυτόν τον τρόπο, διακόπτεται ανά πάσα στιγμή η πραγματοποίηση συναλλαγών και την ίδια στιγμή μπορούν να ενεργοποιηθούν ξανά χωρίς κόστος. Μέσω του Cards Control μπορούν να ελέγχονται μάλιστα οι περισσότερες λειτουργίες των χρεωστικών, προπληρωμένων και πιστωτικών καρτών της Eurobank.

Τεύχος 50

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design