ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

7 Ιουλίου 2022 06:52

Το EcoStruxure™ κατέστησε την SE Συνεργάτη της Χρονιάς της Microsoft

Η Schneider Electric κέρδισε το βραβείο Συνεργάτης της Χρονιάς της Microsoft για το έτος 2022, σε ό,τι αφορά στην Ενέργεια και τη Βιωσιμότητα. Η SE τιμήθηκε, ανάμεσα σε περισσότερες από 3.900 υποψηφιότητες, που προέρχονται από περισσότερες από 100 χώρες σε διάφορες κατηγορίες, για τις καινοτόμες λύσεις λογισμικού EcoStruxure™ που παρέχει στους πελάτες της και οι οποίες υποστηρίζονται από την τεχνολογία της Microsoft, συμπεριλαμβανομένων των Azure Cloud και Dynamics 365.

Το 2021, οι λύσεις EcoStruxure της SE βοήθησαν τους πελάτες να μειώσουν τις εκπομπές άνθρακα κατά 84 εκατομμύρια τόνους, με τις εκπομπές άνθρακα που εξοικονομήθηκαν από το 2018 να φτάνουν τους 347 εκατομμύρια τόνους. Αυτές οι λύσεις υποστηρίζονται από την πιο προηγμένη εξέλιξη του Microsoft Azure, βοηθώντας έτσι τους πελάτες να επιτύχουν τους στόχους τους για ενέργεια και βιωσιμότητα μέσω της δύναμης των ηλεκτρικών και ψηφιακών λύσεων.

Ανάμεσα στους πελάτες, που η Schneider Electric έχει ενδυναμώσει, σε συνεργασία με τη Microsoft, παρέχοντας εξαιρετικές λύσεις και υπηρεσίες είναι το Green Data Center. Όταν η Microsoft αναζήτησε μια ολοκληρωμένη λύση για τον πιο αποτελεσματικό σχεδιασμό, την κατασκευή και τη λειτουργία των data center της, η Schneider αξιοποίησε το MTWO, τη ναυαρχίδα της πλατφόρμας κατασκευής cloud της RIB για την ενσωμάτωση όλων των εισόδων σε ένα ομόσπονδο μοντέλο. Αυτό επέτρεψε στη Microsoft να δημιουργήσει ένα ψηφιακό δίδυμο που παρείχε ταχύτητα έργου και αιτιότητα εντός της φάσης κατασκευής, οδηγώντας σε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα με λιγότερη επανεπεξεργασία και μειωμένα απόβλητα.

Δίνοντας το παράδειγμα σε επίπεδο ESG, η SE αξιοποίησε την ψηφιακή και ηλεκτρική τεχνολογία στα δικά της κτίρια: IntenCity, το οποίο άνοιξε το 2021, το κτίριο-ναυαρχίδα της Schneider Building of the Future είναι δέκα φορές πιο ενεργειακά αποδοτικό από ένα μέσο κτίριο, γεγονός που το καθιστά ένα από τα πιο αποδοτικά κτίρια στον κόσμο. Καλύπτοντας 26.000m2 και στεγάζοντας 1.500 υπαλλήλους, οι λύσεις EcoStruxure της Schneider μαζί με το Azure παρέχουν πληροφορίες για την εγκατάσταση συλλέγοντας 60.000 σημεία δεδομένων κάθε δύο λεπτά. Αυτό επιτρέπει στο IntenCity να χρησιμοποιεί προγνωστικά δεδομένα για έξυπνη διαχείριση κτιρίου και ενεργειακή ευελιξία, για μέγιστη αξιοπιστία και ανθεκτικότητα.

Τεύχος 104

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design