ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

7 Οκτωβρίου 2022 06:48

Το CyberRes της Micro Focus συνεργάζεται με το Google Cloud

Του Στάθη Ασπιώτη

Η CyberRes, μια σειρά υπηρεσίων της Micro Focus, συνεργάζεται με το Google Cloud για να υποστηρίξει την επερχόμενη κυκλοφορία των remote λειτουργιών BigQuery.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας θα είναι η πλήρης ενσωμάτωση της end-to-end λύσης προστασίας εταιρικών δεδομένων της CyberRes, Voltage SecureData, με την αποθήκη δεδομένων BigQuery της Google. Με αυτόν τον τρόπο, οι οργανισμοί θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν περαιτέρω την επιστήμη δεδομένων, ενώ παράλληλα θα μπορέσουν να συμμορφωθούν πιο εύκολα και με τους συνεχώς εξελισσόμενους κανονισμούς απορρήτου.

Η ενοποίηση θα επιτρέψει στους πελάτες του CyberRes Voltage να προστατεύουν με σταθερότητα τα δεδομένα τους κατά τη χρήση, την κίνηση και τη στάση στο Google BigQuery. Η υποστήριξη για απομακρυσμένες λειτουργίες επιτρέπει επίσης στους πελάτες να επωφεληθούν από τις τεχνολογίες ενεργοποίησης απορρήτου της Voltage. Οι κοινοί πελάτες μπορούν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες κρυπτογράφησης, κατακερματισμού και δημιουργίας token της Voltage που διατηρούνται στο BigQuery, σε συνδυασμό με την εγγενή ασφάλεια του Google BigQuery, για την αντιμετώπιση αυστηρών ελέγχων συμμόρφωσης με το απόρρητο.

Το BigQuery, η επεκτάσιμη αποθήκη δεδομένων πολλαπλών cloud του Google Cloud, έχει σχεδιαστεί για επιχειρηματική ευελιξία και επιτρέπει στους πελάτες να αποκτούν πληροφορίες με αναλυτικά στοιχεία και προβλέψεις σε πραγματικό χρόνο, να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα και να μοιράζονται με ασφάλεια και ευκολία πληροφορίες. Αυτή η νέα συνεργασία ενισχύει τις δυνατότητες της λύσης Voltage SecureData για την ασφάλεια των αναλυτικών στοιχείων σε αποθήκες δεδομένων, βάσεις δεδομένων και data lakes και επιτρέπει στους πελάτες να μεταφέρουν τον φόρτο εργασίας απρόσκοπτα και με ασφάλεια στο BigQuery.

Το χαρτοφυλάκιο CyberRes Voltage βοηθά τους οργανισμούς να έχουν συνεχή και ασφαλή ανακάλυψη δεδομένων, διορατικότητα και προστασία, με αποτέλεσμα να μειωθεί ο κίνδυνος και να προφυλαχθεί το απόρρητο βάσει σχεδίου. Οι τεχνολογίες προστασίας δεδομένων στο Voltage SecureData παρέχουν ευελιξία και προστασία με επίκεντρο τα δεδομένα για έναν σχεδόν απεριόριστο αριθμό τύπων structured data, σε οποιαδήποτε γλώσσα και περιοχή, με αποδεδειγμένη απόδοση, αξιοπιστία και επεκτασιμότητα.

Τεύχος 146

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design