ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

14 Μαρτίου 2023 06:58

Το CSE διοργάνωσε συνέδριο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη

Το Κέντρο Αειφορίας (CSE) διοργάνωσε τον Φεβρουάριο on-line συνέδριο στην Αμερική με τίτλο: «Winning the ESG & Net-Zero Race – Trends for 2023 and beyond».

Στο συνέδριο συμμετείχαν σημαντικοί ομιλητές, όπως ο κος Matthew Rusk, Head of Regional Hub North America του Global Reporting Initiative (GRI), ο κος David Marshall, Director, Sustainability & Public Affairs της RESOLUTE, η κα Elisabeth Philippe, Senior Manager, CSR and Media Relations Executive Operations στην Ομοσπονδιακή Πιστωτική Ένωση των Ηνωμένων Εθνών (UNFCU), η κα Rosalinda Sanquiche, Head of Global Sustainability & Communications της CHG και η κα Arlette Palacio, CEO σε Club de Innovación RD και Sustainable Innovation Partners (SIP) Group. Τον συντονισμό της συζήτησης πραγματοποίησε ο κος Νίκος Αυλώνας, Πρόεδρος Κέντρου Αειφορίας(CSE) και Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης.

Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της πρόσφατης Έρευνας του Κέντρου Αειφορίας (CSE) στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά για τις τάσεις στη χρήση των κριτηρίων ESG και στην έκδοση Εκθέσεων Βιωσιμότητας. Η κυρίαρχη τάση, βάσει της έρευνας σε περισσότερες από 300 εταιρίες FT500 από 31 τομείς, είναι ότι υπάρχει αυξημένη επιρροή μεταξύ των οικονομικών επιδόσεων, όπως εκφράζεται μέσω της αύξησης των κερδών από τις επιλεγμένες 300, FT 500 εταιρείες, και των πρακτικών ESG και ότι οι εταιρείες με τη μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση κερδών εφαρμόζουν κοινές πρακτικές ESG.

Τεύχος 246

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design