ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

25 Ιανουαρίου 2023 06:52

Το ChatGPT έρχεται σύντομα στην υπηρεσία Azure OpenAI εντός ορίων

Του Στάθη Ασπιώτη

Η Microsoft ανακοίνωσε τη γενική διαθεσιμότητα της υπηρεσίας Azure OpenAI ως μέρος της συνεχιζόμενης συνεργασίας της με την OpenAI. Οι επιχειρήσεις θα έχουν σύντομα πρόσβαση στο ChatGPT, το οποίο έχει εκπαιδευτεί και τρέχει λογικά συμπεράσματα σχετικά με την υποδομή AI Azure.

«Έχουμε μάθει πολλά από την προεπισκόπηση της έρευνας για το ChatGPT και κάνουμε σημαντικές ενημερώσεις με βάση τα σχόλια των χρηστών», ανέφερε η OpenAI. «Το ChatGPT θα έρθει σύντομα στο API μας και στην υπηρεσία Azure OpenAI της Microsoft».

Το OpenAI API προσφέρει μια ποικιλία μοντέλων κατάλληλα για διαφορετικές εργασίες και επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τα μοντέλα, σύμφωνα με το OpenAI. Το Microsoft Azure είναι η βασική υπολογιστική δύναμη πίσω από το OpenAI API.

Οι επιχειρήσεις πρέπει να υποβάλουν αίτηση για πρόσβαση στην υπηρεσία παρά τη γενική της διαθεσιμότητα. Οι εταιρείες μπορούν να υποβάλουν μία φόρμα που να περιγράφει τη συγκεκριμένη περίπτωση χρήσης και τις γενικές δυνατότητες για την προγραμματισμένη εφαρμογή.

Οι επιχειρήσεις θα μπορούσαν να στερηθούν την πρόσβαση στην υπηρεσία εάν η προτεινόμενη περίπτωση χρήσης έχει μεγάλες πιθανότητες κακής χρήσης, όπως «μια εφαρμογή δημιουργίας περιεχομένου ανοιχτή σε μη πιστοποιημένους χρήστες που μπορούν να δημιουργήσουν περιεχόμενο χωρίς περιορισμούς για οποιοδήποτε θέμα».

Προκειμένου να περιορίσει ορισμένες από τις πιθανές αντιδράσεις, η Microsoft συνεργάστηκε στενά με το OpenAI και τους πελάτες για την αξιολόγηση των περιπτώσεων χρήσης και την αντιμετώπιση του κινδύνου, σύμφωνα με τη Microsoft.

Φίλτρα περιεχομένου έχουν επίσης προστεθεί στην υπηρεσία για να συλλάβουν υβριστικό, μίσος ή προσβλητικό περιεχόμενο, να παρακολουθούν τις εισροές των χρηστών και να δημιουργούνται απαντήσεις.

Τεύχος 213

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design