ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

22 Φεβρουαρίου 2023 06:47

Το BOX αυξάνει τις παραγγελίες του

Η υπηρεσία online delivery φαγητού της COSMOTE, BOX, βρίσκεται σε τροχιά επέκτασης σε νέες περιοχές της Ελλάδας και αύξηση του πελατολογίου της.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, το BOX έκλεισε την περσινή χρονιά διαθέτοντας 11.000 καταστήματα σε 70 πόλεις ανά την Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα διπλασίασε τις παραγγελίες του. Ταυτόχρονα, σε υψηλή τροχιά κινήθηκαν και οι χρήστες του BOX και τα downloads του app.

Ακόμα, τη χρονιά που πέρασε η πλατφόρμα του BOX ενσωμάτωσε περισσότερους από 250.000 κωδικούς προϊόντων, προσφέροντας πλούσια ποικιλία και διαφορετικές επιλογές στους πελάτες τους.

Η πλατφόρμα του ΒΟΧ συνεχίζει να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες κατηγορίες και υπηρεσίες, όπως το «Fine Ordering», στην οποία ο χρήστης μπορεί εύκολα να βρίσκει τα μαγαζιά της αρεσκείας του στην πόλη του, ανάλογα με τη βαθμολόγηση και τις κριτικές τού κοινού.

Τεύχος 233

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design