ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

12 Σεπτεμβρίου 2022 06:46

Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης στη ΔΕΘ

Ξεκίνησε η 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου. Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης συμμετέχει με σύνθημα Συνεχίζουμε ψηφιακά! Συγκεκριμένα, στο περίπτερο 12 οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τις ψηφιακές υπηρεσίες του Ελληνικού Δημοσίου και να ανακαλύψουν πτυχές των αναδυόμενων τεχνολογιών που αναμένεται να έχουν θετική επίδραση στην καθημερινότητά τους στο άμεσο μέλλον.

Μέσα από διαδραστικές παρουσιάσεις και με την καθοδήγηση από κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τη φιλοσοφία, το περιβάλλον και τις υπηρεσίες του gov.gr. Περαιτέρω, στελέχη από τους φορείς του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα παρουσιάζουν τη λειτουργία και τις δυνατότητες εφαρμογών, όπως το Gov.gr Wallet και το MyHealth. Και τέλος, σε συνεργασία με εταιρείες και οργανισμούς του τεχνολογικού κλάδου που θα φιλοξενούνται στον χώρο, θα αναδειχθούν επιμέρους δράσεις, έργα και πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας.

Σε όλη τη διάρκεια της 86ης ΔΕΘ, στο περίπτερο 12 θα πραγματοποιούνται συζητήσεις με τη συμμετοχή στελεχών του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και εκπροσώπων του ιδιωτικού τομέα και της Κοινωνίας των Πολιτών. Παράλληλα, θα λάβουν χώρα δράσεις με θέμα τις αναδυόμενες τεχνολογίες. Με τον τρόπο αυτό, οι πολίτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες για την καλύτερη κατανόηση εφαρμογών, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η ρομποτική, το 3D printing κ.λπ.

Τεύχος 127

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design