31 Μαρτίου 2023 06:49

Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών για το διαδικτυακό εμπόριο

Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών επιστρέφει στις 26-29 Απριλίου, με μία ενότητα αφιερωμένη στο μέλλον του retail και του διαδικτυακού εμπορίου.

Το φόρουμ θα καταπιαστεί με ερωτήματα όπως: «Πώς θα ψωνίζουμε στο μέλλον;», «Πώς μπορεί να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ φυσικών και ψηφιακών καναλιών εμπορίου;», «Ποιά εργαλεία μπορούν να χρησιμεύσουν σε επιχειρήσεις και καταναλωτές ώστε να βελτιώσουν την αγοραστική εμπειρία;».

Τις απαντήσεις θα κληθούν να δώσουν σημαίνοντα στελέχη της αγοράς που εκπροσωπούν κολοσσούς του κλάδου του retail, όπως η Dixons (Κωτσόβολος), Fourlis, Metro, Visa, υψηλόβαθμα στελέχη όλων των εταιρειών επιχειρηματικών συμβούλων, όπως η Boston Consulting Group ,η ΕΥ και η Deloitte, καθώς και εκπρόσωποι ερευνητικών οικονομικών φορέων όπως το ΙΟΒΕ και διεθνείς ομιλητές.

Η παρακολούθηση του φόρουμ online είναι ελεύθερη με εγγραφή εδώ.

Τεύχος 259

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design