ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

17 Νοεμβρίου 2022 06:52

Το ξενοδοχείο Cook’s club Corfu επιλέγει LG

Το τμήμα LG Business Solutions εξόπλισε τα δωμάτια φιλοξενίας με συνολικά 198 ξενοδοχειακές τηλεοράσεις LG της σειράς US662H 43 ιντσών. Οι LG ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της σειράς US662H υποστηρίζουν την ξενοδοχειακή πλατφόρμα Pro:Centric Direct και προσφέρουν στους διαχειριστές των ξενοδοχείων ένα εύρος καινοτόμων χαρακτηριστικών, που αναδεικνύουν την εταιρική ταυτότητα, παρέχουν ένα εύχρηστο περιβάλλον χρήσης και μοναδικές έξυπνες λειτουργίες και παράλληλα, άμεση πρόσβαση σε μια ποικιλία υπηρεσιών.

Τα προηγμένα χαρακτηριστικά των LG Smart ξενοδοχειακών τηλεοράσεων που ενσωματώνουν το Infotainment σύστημα Pro:Centric Direct σε συνδυασμό με την αξιοπιστία και την αποδεδειγμένη τεχνογνωσία της εταιρείας ειδικά στον ξενοδοχειακό κλάδο, κατέστησαν την LG τον ιδανικό συνεργάτη για την παροχή λύσεων υψηλής ποιότητας με σκοπό τη βέλτιστη απόλαυση της διαμονής των επισκεπτών και λειτουργίας της ξενοδοχειακής μονάδας.

Τεύχος 174

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design