ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

17 Νοεμβρίου 2022 06:55

Το νέο APC Smart-UPS Ultra της Schneider Electric

Η Schneider Electric, παρουσίασε στην Ευρώπη το APC™ Smart-UPS™ Ultra, τα πρώτα 1U και 2U, μονοφασικά UPS, 3kW και 5kW αντίστοιχα.

Το APC Smart-UPS Ultra επιτρέπει στους επαγγελματίες IT και τους παρόχους λύσεων να αντιμετωπίσουν πολλές από τις προκλήσεις με την ανάπτυξη υποδομής IT σε κατανεμημένα περιβάλλοντα edge computing και στο edge.

Η Schneider Electric φέρνει στην αγορά το μικρότερο, πιο προηγμένο μονοφασικό UPS που παρέχει ευελιξία εγκατάστασης σε οποιονδήποτε χώρο και εξοικονόμησης συνολικού κόστους ιδιοκτησίας (TCO) χωρίς να διακυβεύονται οι ανάγκες ενεργειακής προστασίας των επιχειρήσεων.

Ο compact σχεδιασμός του APC Smart-UPS Ultra παρέχει περισσότερη ισχύ, ενώ καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στο τμήμα IT, παρέχοντας ευελιξία εγκατάστασης και πυκνότητα ισχύος. Η συμπαγής σχεδίαση του UPS το κάνει έως και 50% μικρότερο και ελαφρύτερο από άλλες συγκρίσιμες λύσεις UPS διαθέσιμες στην αγορά σήμερα. Το APC Smart-UPS Ultra προσφέρει ευέλικτες επιλογές τοποθέτησης, σε ράφι, πύργο, τοίχο ή οροφή, ώστε να μπορεί να εξοικονομήσει περισσότερο χώρο στο rack για εφαρμογές ΙΤ.

Η μπαταρία ιόντων λιθίου προσφέρει χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας σε διάστημα 10 ετών, μειώνοντας τις επιτόπιες επισκέψεις. Η αποτελεσματική διαχείριση ενέργειας είναι ζωτικής σημασίας για οποιοδήποτε περιβάλλον ΙΤ, αλλά η τακτική και αποτελεσματική συντήρηση του εξοπλισμού προστασίας ισχύος, όπως τα UPS, ειδικά σε πολλαπλές κατανεμημένες τοποθεσίες, μπορεί να απαιτεί δαπανηρές και διαρκείς λειτουργικές επενδύσεις. Η μπαταρία ιόντων λιθίου του APC Smart-UPS Ultra διαρκεί έως και τρεις φορές περισσότερο από ένα παραδοσιακό UPS ρυθμιζόμενης βαλβίδας μολύβδου οξέος (VRLA), και δεν χρειάζεται αντικατάσταση υπό κανονικές συνθήκες λειτουργίας. Αυτό βοηθά στην αποφυγή του κόστους αντικατάστασης της μπαταρίας, εργασιακών εξόδων, κόστους υπηρεσιών και των επισκέψεων κατά τη διάρκεια ζωής του UPS. Το APC Smart-UPS Ultra εξοικονομεί συνολικό κόστος ιδιοκτησίας σε διάστημα 10 ετών και συνοδεύεται από εγγύηση 5 ετών.

Επιπλέον, το APC Smart-UPS Ultra συνδέεται εύκολα με το EcoStruxure™, το οποίο επιτρέπει την παρακολούθηση μέσω cloud, παρέχει προτάσεις βάσει δεδομένων για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης και επιτρέπει την ορατότητα από οποιοδήποτε σημείο, ακόμα και για πολλαπλές συσκευές UPS. Η συνδεσιμότητα είναι διαθέσιμη μέσω θύρας Ethernet ή ενσωματωμένης θύρας δικτύου και η ιστοσελίδα EcoStruxure Ready APC Smart-UPS παρέχει αυτοματοποιημένες, προσαρμόσιμες ειδοποιήσεις σχετικά με τη σωστή λειτουργία του UPS. Με αυτόν τον τρόπο απλοποιεί την προληπτική συντήρηση, έτσι ώστε να μειωθεί και ο χρόνος εκτός λειτουργίας και ο μέσος χρόνος επισκευής.

Τεύχος 174

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design