ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

23 Φεβρουαρίου 2023 06:51

Το μέλλον του τμήματος B2B της LG

Ο CEO της LG Electronics, William Cho, αναφέρθηκε στις στρατηγικές για την ενίσχυση της παρουσίας της εταιρείας στην παγκόσμια B2B αγορά κατά τη διάρκεια των πρόσφατων επισκέψεών του στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, κατά τη συνάντησή του με τους επικεφαλής των τοπικών θυγατρικών, ο Cho υπογράμμισε την ανάγκη παροχής εξαιρετικών εμπειριών στους πελάτες μέσω προηγμένων, ολοκληρωμένων λύσεων που συνδυάζουν άρτια το software και τις υπηρεσίες με διαφοροποιημένα προϊόντα hardware.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της LG ξεκίνησε την περιοδεία του από το Λας Βέγκας στη Νεβάδα των ΗΠΑ, στις αρχές του έτους, όπου παρακολούθησε τη CES 2023 και συζήτησε την ανάπτυξη της αγοράς εξαρτημάτων για ηλεκτρικά οχήματα με στρατηγικούς εταίρους, συμπεριλαμβανομένων των GM και Magna. Ακολούθως, ο διευθύνων σύμβουλος Cho επισκέφθηκε τη Βαρκελώνη στην Ισπανία, όπου παρακολούθησε την ISE 2023, τη μεγαλύτερη έκθεση οθονών στην Ευρώπη και συναντήθηκε με τον CEO του Odeon Group, της μεγαλύτερης εταιρείας διαχείρισης κινηματογράφων στην Ευρώπη. Ο CEO Cho ξεναγήθηκε στις τοπικές αίθουσες της Odeon που είναι εξοπλισμένες με οθόνες LG Cinema LED και πραγματοποίησε συζητήσεις σχετικά με τις μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες στρατηγικές, τις πιθανές συνεργασίες και τις μελλοντικές προκλήσεις στον τομέα των Information Displays (ID).

«Η εξαιρετική εμπειρία του πελάτη που παρέχεται από το τμήμα Information Displays (ID) της LG βασίζεται σε διεξοδική έρευνα σχετικά με το τι είναι σημαντικό για τους πελάτες σε κάθε αγορά», δήλωσε ο CEO William Cho. «Θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την ικανότητά μας να παρέχουμε εξατομικευμένες, ολοκληρωμένες λύσεις που αντιλαμβάνονται πλήρως τις ανάγκες των πελατών».

Στη συνέχεια, ο κος Cho ταξίδεψε πίσω στις ΗΠΑ, κάνοντας μια στάση στην Ατλάντα της Τζόρτζια, για να παρακολουθήσει την AHR Expo 2023, μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις του κλάδου θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού (HVAC) στον κόσμο. Ο κος Cho δήλωσε ότι η LG θα συνεχίσει να ενισχύει τις HVAC τεχνολογίες αιχμής της, οι οποίες περιλαμβάνουν λύσεις υψηλής απόδοσης με τεχνητή νοημοσύνη που εξοικονομούν ενέργεια, καθώς και smart home πλατφόρμες που μπορούν να ελέγχουν και να παρακολουθούν απομακρυσμένα τις συσκευές.

Στις ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές κλιματιστικών στη Λατινική Αμερική και την Κεντρική Ασία, η εταιρεία επιδιώκει επίσης να ενισχύσει την ισχυρή της θέση εξασφαλίζοντας ανταγωνιστικότητα κόστους και ενισχύοντας τη σειρά προϊόντων της και την υποδομή εξυπηρέτησης μετά την πώληση. Στην Ευρώπη, η εταιρεία θα επιδιώξει την ανάπτυξη επενδύοντας επιθετικά στην παραγωγή βελτιστοποιημένων συστημάτων θέρμανσης.

Τεύχος 234

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design