ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

19 Απριλίου 2022 08:57

Το ΚΥΠΕ επέλεξε την πλατφόρμα newsasset της ATC

Το σύστημα διαχείρισης ειδησεογραφικού περιεχομένου του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΚΥΠΕ), καθώς και το νέο site του Πρακτορείου, υποστηρίζονται πλέον από την πλατφόρμα newsasset της Athens Technology Center (ATC).

Η πλατφόρμα newsasset αποτελεί το ολοκληρωμένο σύστημα δημιουργίας και διαχείρισης ειδησεογραφικού περιεχομένου που έχει δημιουργήσει η ATC και που εμπιστεύονται μεγάλα πρακτορεία σε Ελλάδα κι εξωτερικό, όπως το Αθηναϊκό/Μακεδονικό (ΑΜΕ/ΜΠΕ), της Μαλαισίας (BERNAMA), της Τυνησίας (TAP), της Πολωνίας (PAP), του Βιετνάμ (VNA) και της Πορτογαλίας (LUSA). Με την ολοκλήρωση του έργου, το ΚΥΠΕ μπορεί πλέον να πραγματοποιήσει μέσα από ένα ενιαίο περιβάλλον, το σύνολο των διαδικασιών διαχείρισης, σύνταξης και διανομής ειδησεογραφικού περιεχομένου, καθώς και να παρέχει σχετικές συνδρομητικές υπηρεσίες. Πρακτικά, με την επιλογή του newsasset, το ΚΥΠΕ αποκτά ένα ολιστικό σύστημα παραγωγής και διανομής ειδήσεων, συνδυαστικά με κεντρικό ψηφιακό αρχείο, εξορθολογίζοντας παράλληλα τις εσωτερικές ροές εργασίας.

Η νέα, ενιαία και τεχνολογικά αναβαθμισμένη υποδομή του ΚΥΠΕ περιλαμβάνει και την ανανεωμένη ηλεκτρονική του παρουσία (website), που σχεδιάστηκε κι αναπτύχθηκε από το εξειδικευμένο στελεχιακό δυναμικό της ATC. Αξίζει να σημειωθεί πως η διαδικασία μετάβασης από τα προηγούμενα συστήματα ήταν απόλυτα ομαλή, ώστε να μη διαταραχθεί η κρίσιμη καθημερινότητα ενός φορέα με τόσο σημαντικό έργο, όπως το ΚΥΠΕ.

O Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΥΠΕ, κος Ιωσήφ Ιωσήφ χαρακτήρισε «ιστορική» τη στιγμή αυτή για το Πρακτορείο, σημειώνοντας ότι «ένας διαχρονικός στόχος έχει επιτευχθεί, η πλήρης τεχνολογική αναβάθμιση του ΚΥΠΕ, μετά από σκληρή δουλειά και πολύμηνες προσπάθειες. Αισθανόμαστε μεγάλη υπερηφάνεια που παραδίδουμε ένα Πρακτορείο εφάμιλλο των ξένων ανεπτυγμένα τεχνολογικών πρακτορείων, που μπορεί να δώσει πάρα πολλά στην Κύπρο, στην προσπάθεια μας για επικοινωνία προς τα έξω».

Τεύχος 52

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design