ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

9 Ιουνίου 2022 09:01

Το Κράτος «επενδύει» στις τηλεπικοινωνίες

Της Βασιλικής Χονδροδήμου

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας κοινοποίησε τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου, απόφαση ανάθεσης στην εταιρεία Vodafone για την παροχή υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας προς εξυπηρέτηση της πολιτικής ηγεσίας. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες θα παρασχεθούν κατά το χρονικό διάστημα 1 Ιουλίου 2022-31 Οκτωβρίου 2023, ή μέχρι την εξάντληση του εκτιμώμενου προϋπολογισμού. Πρόκειται για 23 συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας, των οποίων το μηνιαίο τίμημα θα ανέρχεται στα 1.435,54 ευρώ με ΦΠΑ και τέλη συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας. Τα παρεχόμενα προγράμματα είναι τα: My Business RED 2, My Business RED 3 και My Business RED 4.

Με τη σειρά του, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, αποφάσισε τη συμπληρωματική δέσμευση πίστωσης, ποσού 800.000 ευρώ για κάλυψη δαπάνης για την παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. Το ποσό αυτό δεσμεύεται για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του Υπουργείου, δηλαδή για τα έξοδα σταθερής τηλεφωνίας, οικονομικού έτους 2022.

Την ίδια στιγμή, το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης αναβαθμίζει το τηλεφωνικό του κέντρο, εγκρίνοντας τη δέσμευση πίστωσης ύψους 152.257,12 ευρώ με ΦΠΑ, για «Αγορές τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού» και «Έξοδα για λοιπές υπηρεσίες» για το οικονομικό έτος 2022. Συγκεκριμένα, για την προμήθεια τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού δεσμεύτηκαν 123.241,80 ευρώ και για την παροχή υπηρεσιών μηχανικού τηλεπικοινωνιακών συστημάτων 28.015,32 ευρώ. Η δαπάνη αυτή έχει σκοπό την αναβάθμιση του τηλεφωνικού κέντρου του Υπουργείου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Τεύχος 83

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design