ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

4 Νοεμβρίου 2022 06:51

Το ηλεκτρικό ποδήλατο ως εργαλείο ανάπτυξης των επιχειρήσεων

H Kineo αναπτύσσει την υπηρεσία ευέλικτης μηνιαίας ενοικίασης ηλεκτρικών ποδηλάτων και πατινιών για delivery, τουριστικές ενοικιάσεις και εταιρικά προνόμια. Η εταιρεία προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους στην ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης σχετικά με την αξιοποίηση των ηλεκτρικών ποδηλάτων και πατινιών με στόχο τη βελτιστοποίηση των μετακινήσεων σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου από τις 16:30 έως τις 19:30 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο, Future Learning Lab & Περιβάλλοντας Χώρος του JOIST Innovation Park.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το πρόγραμμα επιδότησης Κινούμαι Ηλεκτρικά, καθώς και όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να επωφεληθούν από αυτό, όπως επίσης και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες συνεργασίας με την εταιρεία Kineo μέσω διαφόρων μορφών ευέλικτης ενοικίασης ή/και αγοράς των ηλεκτρικών οχημάτων.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του delivery, του τουρισμού, των εταιρικών events και των εταιρικών παροχών σε εργαζομένους, αλλά και σε ιδιώτες που θέλουν να χρησιμοποιούν το ποδήλατο για τις καθημερινές τους μετακινήσεις, συμβάλλοντας παράλληλα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη τους.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, πατήστε εδώ.

Τεύχος 165

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design