ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

10 Οκτωβρίου 2022 06:48

Τι παρουσίασε η Epsilon Net στη Beyond

O Όμιλος EPSILON NET έδωσε δυναμικό παρών στην έκθεση BEYOND 2022 που πραγματοποιήθηκε από τις 29 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης, στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Ομίλου, αναδείχτηκε το πλούσιο portfolio σύγχρονων ψηφιακών λύσεων που καλύπτουν ολοκληρωμένα τις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε κλάδου, βοηθώντας επιχειρήσεις και οργανισμούς να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους, εξασφαλίζοντας την επιχειρηματική τους ανάπτυξη.

Παράλληλα, στελέχη του Ομίλου συμμετείχαν σε ειδικές παρουσιάσεις, ομιλίες και πάνελ συζητήσεων για τις τεχνολογικές εξελίξεις, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και το επιχειρείν στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα:

• O κος Ιωάννης Μίχος, Ιδρυτής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου , συμμετείχε σε panel συζητήσης, με θέμα Η έκθεση BEYOND και η συμβολή της στην ανάπτυξη του τομέα της Πληροφορικής στην Ελλάδα, που διοργανώθηκε από την Helexpo με την συμμετοχή του ΣΕΠΕ, ΣΕΠΒΕ & ΣΕΚΕΕ και κορυφαίων εταιρειών πληροφορικής που έχουν έδρα την Θεσσαλονίκη, στην οποία παρουσίασε τις απόψεις του Ομίλου για το παρόν και το μέλλον του Ομίλου στην αγορά πληροφορικής.

• H κα Νάσια Σκούντζου, Group HR Director, πραγματοποίησε ομιλία με θέμα EPSILON NET Group: Where learning, becomes passion! εστιάζοντας στο άριστο εργασιακό περιβάλλον του Ομίλου και τις ευκαιρίες που προσφέρονται σε υφιστάμενους και υποψήφιους εργαζόμενους.

• Ο κος Φώτης Ρωμούδης, Group Business Development Director, μίλησε για τις Έξυπνες Λύσεις σε Μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τις δυνατότητες χρηματοδότησης.

• O κος Κυριάκος Δαμιανίδης, Sales Manager Northern Greece Epsilon Singularlogic Integrator, συμμετείχε σε panel συζητήσης, με θέμα The big transformation of SMEs: how technology supports small businesses to survive, καταθέτοντας τη φιλοσοφία που χαρακτηρίζει τον Όμιλο Epsilon Net ως καταλύτη του ψηφιακού μετασχηματισμού των ελληνικών επιχειρήσεων.

Τεύχος 147

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design