ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

17 Φεβρουαρίου 2023 06:56

Τι θα φέρει το Samsung One UI 5.1

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε ότι το One UI 5.1, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα με τη σειρά Galaxy S23 στο Galaxy Unpacked 2023, θα αρχίσει να κυκλοφορεί παγκοσμίως για άλλες συσκευές Galaxy ξεκινώντας από τη σειρά Galaxy S22, το Z Fold4, το Z Flip4, τη σειρά S21 και τη σειρά S20.

«Το One UI 5.1 είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα της δέσμευσης της Samsung να παρέχει στους χρήστες Galaxy τις τελευταίες καινοτομίες το συντομότερο δυνατό», σημείωσε ο Janghyun Yoon, EVP και Senior Executive στο Software Office. «Κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, συνεργαστήκαμε στενά με τους παρόχους υπηρεσιών και τους συνεργάτες μας για να φέρουμε το One UI 5.1 στα τρέχοντα Galaxy smartphones και tablets σε όλο τον κόσμο μέσα σε λίγες εβδομάδες από την ανακοίνωση της σειράς Galaxy S23».

Τα νέα ποιοτικά χαρακτηριστικά που ανακοίνωσε η Samsung περιλαμβάνουν:

Κάμερα επαγγελματικού επιπέδου και αναβαθμισμένο Gallery: Το One UI 5.1 επεκτείνει τα πρόσφατα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά της κάμερας που ανακοινώθηκαν με τη σειρά Galaxy S23. Οι χρήστες Galaxy έχουν πλέον μεγαλύτερη ευελιξία για τη λήψη φωτογραφιών επαγγελματικού επιπέδου, με τις λειτουργίες Expert RAW  που είναι πλέον διαθέσιμες απευθείας μέσω της εφαρμογής Galaxy Camera.

Οι νέες βελτιώσεις στην πλοήγηση καθιστούν, επίσης, ευκολότερη από ποτέ την εύρεση φωτογραφιών στην εφαρμογή «Συλλογή», καθώς και τη δημιουργία κοινών οικογενειακών άλμπουμ. Πατώντας στο πρόσωπο ενός ατόμου σε μια φωτογραφία, πραγματοποιείται αναζήτηση για περισσότερες εικόνες, ενώ η εφαρμογή «Συλλογή», αναζητά πρόσωπα αγαπημένων προσώπων και τα προτείνει για οικογενειακά άλμπουμ φωτογραφιών.

Εξατομίκευση για κάθε χρήστη: Το One UI 5.1 προσφέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στους χρήστες να ρυθμίζουν λεπτομερώς σχεδόν κάθε πτυχή της εμπειρίας του κινητού – από την εμφάνιση μέχρι τις επικοινωνίες, τις ενέργειες και πολλά άλλα. Η Samsung παρουσίασε νέες λειτουργίες που μπορούν να κατανοήσουν τον τρόπο χρήσης των συσκευών και να κάνουν ανάλογες συστάσεις. Για παράδειγμα, το νέο δυναμικό widget καιρού αναλύει τις τρέχουσες συνθήκες και δημιουργεί έναν προσαρμοσμένο σχεδιασμό που αντικατοπτρίζει το κλίμα. Οι λειτουργίες Modes και Routines έχουν διευρυνθεί για να επιτρέπουν προσαρμοσμένες ταπετσαρίες, ήχους κλήσης, ευαισθησία αφής και γραμματοσειρές που μπορούν να εξατομικεύσουν συγκεκριμένες δραστηριότητες για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία. Το One UI 5.1 βελτιώνει, επίσης, το widget «Έξυπνες προτάσεις» (Smart suggestions)  προσθέτοντας τη δυνατότητα σύστασης τραγουδιών και λιστών αναπαραγωγής Spotify με βάση τις δραστηριότητες των χρηστών.

Μεγαλύτερη συνδεσιμότητα σε όλο το οικοσύστημα Galaxy: Οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν ένα συνδεδεμένο οικοσύστημα σε όλα τα smartphones και τους υπολογιστές τους με διευρυμένο Multi control μεταξύ του Galaxy Book και των smartphones. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται το ποντίκι, το πληκτρολόγιο ή το trackpad του Galaxy Book όχι μόνο με το Galaxy tablet τους, αλλά πλέον και με επιλεγμένα Galaxy smartphones, επιτρέποντάς τους να αντιγράφουν και να επικολλούν κείμενο και να μεταφέρουν εικόνες από τη μία συσκευή στην άλλη χωρίς προβλήματα – σαν να πρόκειται για την ίδια, ενιαία συσκευή.

Τεύχος 230

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design