ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

10 Φεβρουαρίου 2023 06:44

Τι θα συζητηθεί για το Digital Transformation στο CyberTechCon 2023

Το πρώτο συνέδριο για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό (Digital Transformation), την κυβερνοασφάλεια (CyberSecurity) και τις υπηρεσίες Cloud έρχεται την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης και ώρες 10:00-20:00.

Στελέχη και decision makers του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, των τμημάτων IT, Integrators και Vendors λύσεων πληροφορικής, καθώς και όσοι δραστηριοποιούνται στον τομέα των υπολογιστών θα βρίσκονται εκεί!

Ένας από τους κλάδους που θα εστιάσει το CyberTechCon 2023 είναι αυτός του Digital Transformation. Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός περιλαμβάνει την ενσωμάτωση ψηφιακών τεχνολογιών και λύσεων σε κάθε τομέα μιας επιχείρησης, έτσι ώστε αυτή να αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα που της προσφέρουν το διαδίκτυο, τα ψηφιακά μέσα και οι νέες τεχνολογίες. Εταιρείες και οργανισμοί καλούνται να κάνουν θεμελιώδεις αλλαγές στους τρόπους λειτουργίας τους και στον τρόπο με τον οποίο παρέχουν εμπειρίες και οφέλη στους πελάτες.

Κάθε σχέδιο μετασχηματισμού παρέχει πληροφορίες για την ενημέρωση της λήψης αποφάσεων σε πραγματικό χρόνο, βελτιώνει την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα, βελτιώνει το CX, βοηθά στην προώθηση της καινοτομίας του επιχειρηματικού μοντέλου και υποστηρίζει μια ισχυρή και ανταγωνιστική στρατηγική εταιρικής ανάπτυξης.

Η πρόσβαση στο συνέδριο θα είναι δωρεάν. Οι επισκέπτες του συνεδρίου θα μπορούν να προβούν σε προεγγραφή μέσα από την ιστοσελίδα του συνεδρίου, πατώντας εδώ.

Grand Sponsor του συνεδρίου είναι η Fortinet, ενώ διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του ΣΕΠΕ, από την εκδοτική εταιρεία Libra Press και χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά Techmail και NOW. Το συνέδριο CyberTechCon 2023 συνδιοργανώνεται με την κλαδική έκθεση Salonica Electronix 2023.

Τεύχος 225

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design