ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

1 Μαρτίου 2022 09:00

Τιμητική διάκριση της Space Hellas από τη Rittal

Η Space Hellas βραβεύτηκε από τη Rittal με τη σημαντική διάκριση RITTAL PARTNER AWARD 2021 στην κατηγορία «Top Performer and Growth», κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκδήλωσης που πραγματοποίησε η εταιρεία για τους συνεργάτες της.

Η Space Hellas διακρίθηκε ως «Top Performer and Growth» για τις επιδόσεις της το 2021 στην υλοποίηση έργων προμήθειας και εγκατάστασης εξοπλισμού υποδομών, σε Data Centers.

Η Rittal είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συστημάτων υποδομών ΙΤ εξοπλισμού, διανομής ισχύος, κλιματισμού και λογισμικού ενοποίησης, με παγκόσμια παρουσία σε περισσότερες από 75 χώρες.

Το μεγάλο εύρος προϊοντικών λύσεων της Rittal, καλύπτει τις ανάγκες στέγασης, ψύξης και παρακολούθησης του ΙΤ εξοπλισμού των οργανισμών, ανεξαρτήτως μεγέθους και αναγκών. Με τον τρόπο αυτό ελαχιστοποιούνται τυχόν ζητήματα συμβατότητας μεταξύ εξοπλισμού, ενώ ταυτόχρονα η δυνατότητα της Rittal να παραδώσει σε πολύ σύντομο χρόνο τον εξοπλισμό της, μειώνει σημαντικά τον χρόνο υλοποίησης ενός έργου.

Η Space Hellas, είναι μεταξύ των «Certified IT Partners» της Rittal. Οι δύο εταιρείες διατηρούν μακροχρόνια σχέση ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτύξει περαιτέρω τη στρατηγική τους συνεργασία, με στόχο να προσφέρουν στην αγορά άρτιες και πιστοποιημένες λύσεις υποδομών Data Center τελευταίας τεχνολογίας, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Τεύχος 19

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design