ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

1 Φεβρουαρίου 2023 06:44

Την Olympia Electronics επισκέφθηκε ο ΣΕΗΜ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 η εκπαιδευτική εκδρομή του ΣΕΗΜ (Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Ν. Μαγνησίας) στις εγκαταστάσεις της Olympia Electronics, εταιρεία με πολύχρονη εμπειρία στην ελληνική βιομηχανία συστημάτων ασφάλειας.

Η ομάδα της εταιρείας υποδέχτηκε τους Ηλεκτρολόγους Εγκαταστάτες του Συνδέσμου της Μαγνησίας και τους ενημέρωσαν διεξοδικά για όλα τα νέα προϊόντα και τις τεχνολογίες αιχμής που παράγει (φωτισμός ασφαλείας, συστήματα πυρανίχνευσης κ.λπ.).

Την αποστολή των Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Μαγνησίας πλαισίωσαν οι εκπαιδευόμενοι στις Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας (ΕΠΑ.Σ.) της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α. πρώην ΟΑΕΔ) του τμήματος των Ηλεκτρολόγων, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον καθηγητή κ. Δεληγιάννη Νικόλαο, πρώην μέλος και διαχρονικό επιστημονικό σύμβουλο του Συνδέσμου. Από την Olympia Electronics ο κ. Κομπατσιάρης Αντώνιος, Υπεύθυνος Τεχνικής Υποστήριξης, ο κ. Λαμπριανίδης Γεώργιος, Μηχανικός Πωλήσεων Μακεδονίας, Θράκης, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Σποράδων, Νησιών Βορείου Αιγαίου & Ιονίου και ο κ. Αρβανιτίδης Νικόλαος, Μηχανικός Πωλήσεων Θεσσαλονίκης και Κρήτης, μετέφεραν στους συμμετέχοντες ηλεκτρολόγους και μαθητές τις τεχνικές γνώσεις και την εμπειρία τους.

Η επίσκεψη έκλεισε με γεύμα εργασίας και με την υπόσχεση μίας μελλοντικής συνάντησης με στόχο την ανταλλαγή πληροφοριών και νέων ιδεών του κλάδου.

Τεύχος 218

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design