ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

27 Απριλίου 2023 06:56

Την προβολή της Combatt ανέλαβε η Enzyme 

Μετά από την ολοκλήρωση διαγωνιστικής διαδικασίας, η Enzyme ανέλαβε την επικοινωνία της Combatt για το έργο «Σχεδιασμός & Υλοποίηση διαφημιστικού πλάνου προβολής της Combatt A.E. και των υπηρεσιών της». 

Η επικοινωνία περιλαμβάνει την εταιρική εικόνα και τις δράσεις ευαισθητοποίησης στις ομάδες κοινού στόχου, όπως είναι οι κατασκευαστές και οι εισαγωγείς μπαταριών οχημάτων και της αντίστοιχης βιομηχανίας, οι επαγγελματίες αγοράς, πώλησης και αντικατάστασης μπαταριών οχημάτων και της αντίστοιχης βιομηχανίας, αλλά και στο ευρύ κοινό, όπως είναι οι καταναλωτές και η μαθητική κοινότητα. 

Ο κος Σταμάτης Ρήγας, Client Service Director της Enzyme, δήλωσε: «Στην Enzyme είμαστε ενθουσιασμένοι για τη νέα αυτή συνεργασία που καταδεικνύει και τη δυναμική της εταιρείας μας, αλλά και γιατί μοιραζόμαστε κοινές αξίες με την Combatt για την ανθρώπινη επικοινωνία, δημιουργικότητα και τη βελτίωση της ζωής στον πλανήτη». 

Τεύχος 273

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design