ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

4 Ιουλίου 2022 06:51

Την Αίγινα επισκέπτεται το ΕΙΠΑΚ

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος nZEB Roadshow, από τις 7 έως και τις 9 Ιουλίου, τα στελέχη του ΕΙΠΑΚ θα βρίσκονται στην Αίγινα με παρουσιάσεις και εργαστήρια για το ευρύ κοινό και επαγγελματίες του κλάδου, καθώς και ομιλίες, παιχνίδια και βιβλία comics για μικρούς και μεγάλους.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη σε παθητικό σπίτι, για να δει ο κόσμος από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του, καθώς και να συζητήσει με τους ενοίκους του.

Είτε είστε μηχανικός, τεχνικός ή απλώς κάτοικος της περιοχής και έχετε την περιέργεια να μάθετε τι είναι το κτίριο nΖΕΒ, σίγουρα κάποια από τις εκδηλώσεις θα έχει ενδιαφέρον για εσάς. Σε κάθε περίπτωση τα στελέχη του ΕΙΠΑΚ θα είναι εκεί πρόθυμα για συζήτηση, ενημέρωση και κατάρτιση.

Όλες οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της Τράπεζας της Ελλάδος και έχουν ως στόχο, οι ειδικοί και το ευρύ κοινό να γνωρίσουν από κοντά τα Κτίρια Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης Ενέργειας και το πρότυπο του Παθητικού Κτιρίου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, πατήστε εδώ.

Τεύχος 101

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design