ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

11 Μαΐου 2022 08:59

Τεχνολογία ΑΙ από την iNFINITUM για τον εκσυγχρονισμό των δικτύων της LEROY MERLIN

Η iNFINITUM, ανέλαβε το έργο εκσυγχρονισμού της ενσύρματης και ασύρματης υποδομής δικτύωσης της LEROY MERLIN, σε όλα τα καταστήματα της εταιρίας ανά την επικράτεια.

Η νέα υποδομή της LEROY MERLIN, θα βασίζεται πάνω σε ένα γρήγορο, αξιόπιστο, σταθερό και ασφαλές ενσύρματο και ασύρματο δίκτυο καθώς και σε μία κεντρική και ενοποιημένη πλατφόρμα διαχείρισής του στο cloud, που περιλαμβάνει μηχανισμούς τεχνητής νοημοσύνης για λειτουργίες πληροφορικής (AIOps) και αυτοματοποιημένης διαχείρισης δικτύων, με χρήση εξοπλισμού HPE ARUBA.

Η ολοκληρωμένη αυτή λύση ψηφιακού μετασχηματισμού στη αιχμή της τεχνολογίας, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι του 2022 και θα προσφέρει στην κορυφαία αλυσίδα retail, αυξημένη παραγωγικότητα και βελτιστοποιημένη εξυπηρέτηση των πελατών της. 

Εδώ και τρεις δεκαετίες, η iNFINITUM προσφέρει προηγμένες, ασφαλείς και ενδεδειγμένες λύσεις και υπηρεσίες τεχνολογίας σε εταιρίες και Οργανισμούς. Διαθέτουμε την ευελιξία να προσαρμοζόμαστε στις νέες τεχνολογίες, υλοποιώντας τις πιο ωφέλιμες λύσεις, έτσι ώστε οι επιχειρήσεις να συμβαδίζουν με τους διαρκώς εξελισσόμενους ρυθμούς της αγοράς. Η Infinitum είναι πιστοποιημένος Gold Partner της HPE ARUBA, γεγονός που μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε την πιο αποτελεσματική εφαρμογή της καινοτομίας μέσα από προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις κορυφαίας τεχνολογίας που επιταχύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων.

Τεύχος 62

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design