ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

7 Μαρτίου 2023 06:58

Τερματικό βιομετρικού ελέγχου πρόσβασης με αναγνώριση προσώπου και παλάμης

Το SpeedFace-V5L, που προμηθεύει η Ark, συνιστά ένα βιομετρικό τερματικό ελέγχου πρόσβασης υψηλής ταχύτητας με αναγνώριση προσώπου και παλάμης.

Η σειρά προϊόντων χρησιμοποιεί αλγόριθμους αναγνώρισης προσώπου και την πιο πρόσφατη τεχνολογία μηχανικής όρασης. Υποστηρίζει επαλήθευση προσώπου και παλάμης με μεγάλη χωρητικότητα και γρήγορη αναγνώριση, βελτιώνοντας συνολικά την ασφάλεια του χώρου σας. Η σειρά υιοθετεί τεχνολογία αναγνώρισης χωρίς αφή και νέες λειτουργίες, όπως ανίχνευση πυρετού και ταυτοποίηση με μάσκα. Η λειτουργία αναγνώρισης παλάμης 3 σε 1 (σχήμα παλάμης, εκτύπωση παλάμης και φλέβα παλάμης) εκτελείται σε μόλις 0,35 δευτερόλεπτα ανά χέρι.

Η συσκευή μπορεί να αποθηκεύσει στο εσωτερικό της περισσότερα από 3.000 πρότυπα. Επιπρόσθετα, το τερματικό αποτελεί ιδανική επιλογή για τη μείωση της εξάπλωσης των μικροβίων και την πρόληψη των λοιμώξεων και μπορεί να τοποθετηθεί σε δημόσιους χώρους, νοσοκομεία, εργοστάσια, σχολεία, εμπορικά καταστήματα, κτίρια, σταθμούς, κ.λπ.

Τεύχος 241

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design